ВЪОРЪЖЕНИ ДО (МЛЕЧНИТЕ СИ!) ЗЪБИ: ДЕЦАТА НА АМЕРИКА С ОРЪЖИЕ В РЪЦЕ

Top News World @topnewsoftheworld.blog.bg 30 апр 2014 10:01
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
6
2129
„Гардиън“, 29 април 2014

http://www.topnewsoftheworld.com/2014/04/blog-post_30.html

Хейли, 6-год., Луизиана 
(снимка Ан-Софи Кестелийн)

Тейтъм, 6-год., Луизиана
(снимка Ан-Софи Кестелийн)


Заглавната страница на серията карабини "Щурец" на "Кийстоун Спротни Оръжия"
Мотото е: "Качествени огнестрелни оръжия за младежите на Америка – произведено в САЩ"6
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
0
 
! Отговори
To"pensioner&qu преди 7 години
Pensi, я си спомни, как махаше шпагин играейки го партизанче след 9.Х.1944 за да те признаят за антифашист и получиш привилегии. Личи, че разбираш от социЯлистически революции. Че ще станат добри граждани американчетата(и тия от върховете на Андите ли?) вЕрвам на пребоядисания ти усет и... на новините през месец добрите бъдещи гражданчета американчета разстрелват другарчетата си, родителите и братчетата си, кого срещнат, не с Калашник (не-е, той носи зло, а made in USA о, той носи само добро) .Дано не ти съобщят какво е станало с внука ти, когото уреди да живее в Америкаот това
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За кои деца става въпрос? За децата в САЩ или за децата на Америка. Защото ако е за децата на САЩ проблем е на държавата САЩ да възпитава децата си по един или друг начин. Но ако става въпрос за истинските американчета децата на континента Америка, лозунгът е много грозен излиза, че САЩ произвежда и изнася оръжие за деца по континента, с извратения лозунг "Качествени огнестрелни оръжия за младежите на Америка произведено в САЩ". Дано не е така. QUO VADIS USA?
3
1
 
14
 
! Отговори
Ив преди 7 години
П.П. Джордж Оруел да го е предвидил така добре в "1984", но тези снимки горе ми напомнят на The Hunger games. Една тотална дистопия. САЩ върви стремоглаво към един тотално изкривен свят, в който черното е бяло и обратното. В който добрите са лоши, в който оръжието е нужно като четката за зъби, в който децата са потенциални убийци... чудесен свят. Надявам се тази "зараза" не дойде никога в Европа.
2
3
 
9
 
! Отговори
Ив преди 7 години
Ако дадеш оръжие на интелигентен човек, той ще го употреби интелигентно (в опасна ситуация САМО), ако го дадеш на деца, които още нямат понятие от тия неща (или поне не напълно), нещата стават хаотични. Почвам да си мисля че еврейската идея за САЩ е просто да оставят тая нация (основана на геноцид) да се изтребе сама. Нямам нищо против. Щом ги искат оръжията, ами, прав им път. САЩ е на 1во място в света по най-много затворници, дори Китай са далеч от тях.
1
2
 
7
 
! Отговори
rogue преди 7 години
Въпреки че това е малко прекалено, подчертавам малко, оръжията трябва да са разрешени и достъпни. Тогава и отношенията ще са по-културни и властимащите ще имат едно наум.Да, убийствата ще се увеличат за известно време, но който е решил да убие някой, ще го направи и без КНО. Така че ... всичко е до съзнание. В Швейцария също имат достатъчно оръжие в цивилното насление, но всичко е кротко и спокойно.