Шулева: Изявленията за “цигарена афера” не почиват на обективни факти

Тиражираните като доказателства твърдения целят единствено да бъдат извлечени политически дивиденти. “Фактите и документите”, които разпространява БСП, са добре известни още от края на миналата година
25 яну 2005 17:20,

"Изявленията на различни представители на БСП за т.нар. “цигарена афера” не почиват на обективни факти и взаимно си противоречат," се казва в коментар на вицепремиерът и министър на икономиката Лидия Шулева, огласен от Министерството на икономиката.

 

Тиражираните като доказателства твърдения целят единствено да бъдат извлечени политически дивиденти. “Фактите и документите”, които разпространява БСП, са добре известни още от края на миналата година, когато бе огласена проверката на НСБОП, се казва още в коментара.

 

В момента БСП се опитва всячески да превърне в сензация висящ съдебен спор, свързан с права на интелектуалната собственост. Обвиненията в контрабанда са не просто неуместни, но и представляват злоупотреба с фактите.

 

БСП вади събития “от нафталина” и залага на съчинени скандали като средство за спиране на приватизацията на “Булгартабак”.

 


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации