Reebok изнася по-добра от очакванията печалба за първото тримесечие

От компанията отчетоха чиста печалба в размер на 43 млн. Долара, или 70 цента на акция, в сравнение с реализираната печалба от 63 цента през същото тримесечие на миналата година
25 апр 2005 16:27,

Щатският производител на спортни стоки – Reebok отчете по-добра от средните очаквания на анализаторите тримесечна печалба, подпомогната от ръста в продажбите на международните пазари, съобщи Investor.bg.

От компанията отчетоха чиста печалба в размер на 43 млн. долара, или 70 цента на акция, в сравнение с реализираната печалба от 63 цента през същото тримесечие на миналата година.

Продажбите на компанията са се повишили с 11% до 925 млн. долара за тримесечието от 832 млн. долара през първото тримесечие на миналата година.

Резултатите на компанията се оказаха над средните очаквания на анализаторите, възлизащи за положителен резултат от 69 цента на акция при приходи за тримесечието от 884.6 млн. долара.

За първото тримесечие продажбите на маратонки на компанията са се повишили с 5% до 261 млн. долара.

За цялата година от Reebok съобщиха, че очакват ръст в продажбите от 4 до 7%, а в печалбата - от 15%.Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации