Разпродават фабриката на Denyl във Варна

Частен съдебен изпълнител е обявил имота за продажба за 2,54 млн. лева
18 фев 2014 14:19,
1
Разпродават фабриката на Denyl във Варна
Снимка: Denyl

Частен съдебен изпълнител е обявил продажбата на завода на „Денил Дискрет“ във Варна, става ясно от съобщение на сайта на Камарата на частните съдебни изпълнители. Имотът е ипотекиран в „Райфайзен Банк“.

За публична продан е предложен имот с обща площ от 925 кв. метра, на който има изградена административно-производствена сграда с разгърната площ от 2,5 хил. кв. метра. Цената на имота е определена на 2,542 млн. лева.
Търгът се извършва именно по искане на банката – кредитор, става ясно още от съобщението.

Основната дейност на компанията „Денил Дискрет“ е производството и търговията с мъжко облекло, обувки и аксесоари с търговската марка Denyl. Дали фабриката ще има нов собственик ще стане ясно на 18 март, когато във Варненския окръжен съд ще се проведе търгът за продажбата на имота.

„Денил Дискрет“ беше основана през 1991 година от двамата братя Емил и Младен Арабаджиеви. Компанията е едноличен собственик на пловдивската компания „ДНЛ“, чиято основна дейност е свързана със строителство, покупка и обзавеждане на недвижими имоти, както и разработване на проекти за строежи за жилищни и нежилищни сгради.

Имуществото и на тази компания е запорирано по искане на „Райфайзен Банк“ и друг кредитор – Стефка Ангелова. Банката очаква да си върне заем в размер на почти 720 хил. лева, заедно със законните лихви от 23 юли 2013 година, показва справка в Търговския регистър.

Срещу самата „Денил Дискрет“ е вписан и запор по искане на кредитора „Дийн София“, който по силата на договор от септември 2013 година е отпуснал 10 млн. лева на компанията. Искането за запор е удовлетворено и се отнася до отделни активи на компанията.

Още икономически новини можете да прочетете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
skoro triabva da ima i takiva raztreliani sadia obirdjii s vlast alchni i bezkrypolni sashtestva.