Imoti.net стартира нова магистратура във ВУЗФ

Ще създават кадри по "Брокерство и оценяване на недвижими имоти"
Обновена: 4 окт 2019 16:09 | 4 окт 2019 10:37, Веселина Йорданова
2
Imoti.net стартира нова магистратура във ВУЗФ

Водещият сайт за недвижими имоти Imoti.net стартира магистърска програма "Брокерство и оценяване на недвижими имоти" във Висшето училище по застраховане и финанси.

Обучението е част от мисията на Imoti.net за повишаване качеството на услугите в сектора недвижими имоти и е в унисон с дългосрочната образователна кауза на Investor Media Group, част от която са сайтът и ВУЗФ.

"Бизнесът с имоти заема значителен дял в българската икономика и професионалната подготовка на експертите в този сектор е от огромно значение. С участието си в тази магистратура imoti.net добавя натрупаният си опит от двайсетгодишната история на сайта. Така от регистратор на процесите в сектора, се превръща в активен мотиватор за развитието му", обясни Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net

С новата магистърска програма Imoti.net надграждат дейностите си, които целят да стимулират развитието на бизнеса с имоти. Вече четири години сайтът реализира проекта "Годишни награди на Imoti.net", който насърчава добрите практики в сектора.

Чрез поредицата "Доверен брокер" потребителите на Imoti.net могат да получат ценни съвети за това как да разграничат коректните и некоректни посредници при сделките с имоти. 

Целта на магистърската програма "Брокерство и оценяване на недвижими имоти" е да подготви професионалисти, които да работят на пазара на недвижими имоти. Пo време на обучението магистрите ще изучават основи на финансите, счетоводството, застраховането и маркетинга.

Те ще имат възможност да усвоят и тънкостите на търговското право, бизнес статистиките и инвестициите, с помощта на които ще бъдат успешни в бъдещата си кариера на брокер и/или оценител на недвижими имоти. Сред дисциплините в учебната програма са още "Пазари на недвижими имоти", "Правни аспекти на търговията с недвижими имоти", "Управление на продажбите", "Управление на портфейл", "Финансови показатели при анализа на недвижими имоти" и други.

Специалността предлага придобиване на магистърска степен при завършване, но и възможност да се завърши само един от курсовете - за брокер или за оценител на недвижими имоти и да се получи сертификат за усвоените знания и умения.

Сред преподавателите в новата магистърска програма "Брокерство и оценяване на недвижими имоти" са едни от водещите експерти в България, сред които доц. д-р Маню Моравенов, проф. д-р Боян Дуранкев, доц. Любка Ценова и доц. д-р Даниела Илиева.

Повече за програмата може да намерите ТУК.

Документи за прием в новата специалност се приемат до 25 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Burgaskite darjavni slujiteli Radka Ivanova, Varba Pacova, Milena Titova s konkurs po europeiska korupcia li sa izbirani, gospodin T. Donchev i gospoja E. Zaharieva?
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При липса на сделки с имоти следващите години, очакваме мечи пазар, а той вече е на старта си, и оскъден борй сделки, е добре, че някои жроекри са си намерили работа предварително във вузовете. Е също толкова плодородна и безполезна като предишната, но все е нещо.

Спонсорирани публикации