Откриха откраднатото Ауди на Весела Лечева

Полицията откри откраднатия служебен автомобил "Ауди" на председателя на ДАМС
15 яну 2008 13:36,
27
Откриха откраднатото Ауди на Весела Лечева
Полицията откри откраднатия служебен автомобил "Ауди" на Весела Лечева. Снимка: Булфото

Полицията откри откраднатия служебен автомобил "Ауди" на председателя на ДАМС Весела Лечева.

Колата бе открадната в неделя в района на жк "Люлин".

Крадците не са се спрели и пред факта, че автомобилът е бил със син буркан.

Шофьорът на Лечева не е дал смислено обяснение на застрахователите какво е правил в неделя в квартал "Люлин", съобщава БГНЕС.

Весела Лечева е депутат в 39-то и 40-то Народно събрание от гражданската квота на Българската социалистическа партия (БСП), а също и заместник-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

От 8 септември 2005-а е председател на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
fairplay преди 16 години
Не виждам защо злобеете-на всеки който има пълно автокаско и му откраднат колата - или му дават пари или му я намират, особено БУЛ ИНС ....
25
0
 
0
 
! Отговори
Itetaka преди 16 години
KOi ne mu iznasia...da duxa supata!
24
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 16 години
Имам приятели с откраднати от поне 5-8 години,които не са намерени.ТОЧНО за това се казва ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА - БЪЛГАРИЯ!!!На мен и каското неискат да ми плащат,недай си боже да ми гепят.........
23
0
 
0
 
! Отговори
досетлив преди 16 години
Ако искате да спестите пари от застраховка "кражба" на колата си - станете депутат от БСП!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аааа ,я как работи МВР!!!Браво!!!!За това семейство и здравната каса работи много добре!!!!Няма лошо,ама има и други българи в тази държава!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Aaaa чакайте да си го преместя в левия крачол!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Kamuk mi padna ot surceto
19
0
 
0
 
! Отговори
европеец преди 16 години
Браво на Маджо и на приятеля му Румен Петков.Личи си че още държат нещата здраво.Явно някаква неориентирана бандичка автоджамбази просто не са "познали" веднага колота.Важно е че нещата са под контрол.Дали крадците не са си взели за спомен поне СиДито
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
pak li s sini burkani, da wi *** maikata , nestasna! badi stranata
17
0
 
0
 
! Отговори
YES TI DA NE SI OT D преди 16 години
YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???YES TI DA NE SI OT DS BE???
16
0
 
0
 
! Отговори
mitko преди 16 години
Ne,prijatelju,ne e bil na prostitutka,ami naj-werojatno direktno e zakaral kolata na ljulinskite mutri
15
0
 
0
 
! Отговори
ЙЕС преди 16 години
И после-полицията не си вършела работата,а!Работи тя,раоти полицията,за 3 дни коли открива/е,сигурно са получили анонимно тел.обаждане къде точно да я намерят,ама тва е друга тема/.Та-това може би е първата намерена кола от полицията в такъв кратък срок,който ни кара освен да се заредим с патриотични чувства относно нашата си милиция,но и да вярваме,че нещата ша се променят.Нали?Така трябва да се работи-планово-за 3 дни се открива открадната кола!Нищо че бандитите дори не им е пукало ,че колата има син буркан,те затова и са я върнали-заради буркана!Или са решили,че не могат да махнат буркана,и са я върнали.Или за я задигнали,и кат са видели буркана,и са примрели от страх,и са върнали колата.Ама това май е поредната страхотна акция на полицията по откриване на престъпник,след тази,при която преди няколко години откриха за нула време кой откраднал шоколадовите яйца на председателя на народното събрание.Абе-като иска/разбирай като й подскажат/полицията може!Сега ще сме и спокойни,че ако откраднат колата на Путин,ще я намерят за 2-3 дни.Ей,абе как да не се гордеем ,че сме българи бе.....
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
45-ти, Държавния служител, цял живот си *** и такъв ще си останеш. Хюм на държавна издръжка. Сигурно вече и спин си хванал.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"Шофьорът на Лечева не е дал смислено обяснение на застрахователите какво е правил в неделя в квартал "Люлин", съобщава БГНЕС."Бил е на *** в Люлин! Това всеки го знае, дори и МВР.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
" ДОБРЕ , ЧЕ Я НАМЕРИХА ЗА ДА НЕ КУПУВАМЕ НОВА " ... imenno,zatova sledva6tia put kato sta4kuva niakoi triabva vsi4ki da se vdignem.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не и знам спатиите на лечева е мъжа и, но нещо не е наред. а тази кражба май е по-скоро предупреждение. и само да попитам - от къде да си взема и аз 1 синя лампа? че нещо не ми се виси по сфетофарите?дори 2 ще си взема, ей така за по-голяма гюронтия!!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Много важно!!!!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 16 години
а защо със синя лампа? преди време Стоичков го изядоха заради това. нали нямат право или тя ползва другото право, по-специалното.
8
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНА преди 16 години
ДОБРЕ , ЧЕ Я НАМЕРИХА ЗА ДА НЕ КУПУВАМЕ НОВА - ЩОТО НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ВСЕ СМЕ ПРЕКАРАНИ И ПЛАЩАМЕ !!! А ЗА НАС КАТО ХОРА ОТ ТАЗИ НАЦИЯ САМО РАБОТА И ДАНЪЦИ!!
7
0
 
0
 
! Отговори
шофьора преди 16 години
кът са и го откраднали ко, нали ще и подарят ново се ще спечели нещо а жена на годината, а бизнес дама на годината, там вече е лесно от бюджета ще изкарат някой друг лев да и подарят нова кола..... нищо скоро идва времето в което всичките весели и серджовци и гоцета и други ще ги надупим на стената на парламента и ще се изредим всички х2 пъти