Мерцедес блъсна трабант

Това е само една от 22-те тежки катастрофи за денонощието
13 юли 2008 13:08, Петя Славова
36
Мерцедес блъсна трабант
Снимка: БГНЕС

Товарен мерцедес блъсна трабант на 300 метра от разклона за село Белашчица на околовръстния път край Пловдив.

При удара от трабанта е изпаднала возещата се в него П.П. и е загинала на място.

Малко по-късно в болницата е починал и шофьорът С.И.

Ударът е станал, след като трабантът е правил завой към черен път.

Мерцедесът е бил със софийска регистрация.

Общият брой на пътно-транспортните произшествия за изминалото денонощие е 22 тежки катастрофи.

Жертвите са 8, а ранените - 20, като един от тях е с опасност за живота.

За района на столицата са станали  82 леки и 3 тежки ПТП с 4-ма ранени, от които един е с опасност за живота, съобщават от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До колкото разбирам български, в новината се говори за една нелепа трагедия, но изглежда някои хора не разбират това и избиват комплекси...
34
0
 
0
 
! Отговори
Nedostupniq преди 15 години
Da stavat takiva ne6ta , makar che chesto stavat :)
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Привет от цльнчев Ню Йорк! Работя на Wаll Street и от офиса си виждам Статуята на Свободата. Бих искал да споделя, че и тук има "селяния" - много хора идват в Ню Йорк от вьтрешността на Америка и нямат необходимите светски обноски. Говоря от името на финансово обезпечените.
32
0
 
0
 
! Отговори
Sioux преди 15 години
Проблемът е, че в България се кара наистина бързо и хората не си дават сметка, че това променя пътната обстановка. Пътищата, маркировката, знаците, завоите, кръстовищата - всичко е мислено и е проектирано за дадена скорост - 80, 90 км/ч. Когато се движиш със 140-150 км/ч обаче, нещата са съвсем различни - отделно никой не си дава сметка, че има и автомобили, които не могат да развиват тази скорост.Селото се казва Белащица.
31
0
 
0
 
! Отговори
lory преди 15 години
За съжаление тази катастрофа стана пред очите ми и шофьора на камиона изобщо не беше виновен!!! Може би ако той не беше започнал изпреварването, на негово място щях да бъда аз... Просто нямам думи
30
0
 
0
 
! Отговори
Полина преди 15 години
Расъжденията ти до някуде са правилни че масата от хората в България нямат елементарни обноски и това с годините се натрупва все повече.Но отноно твърдението ти че хората от провинцията с виновни за видът на София не си прав.Аз съм от София,живала съм 7 години в Франция и от 3 годи съм си пак в България.Забелязах че хората от малките градове са по лесно управлявани отколкото хората живели цял живот в София.Имам ресторан и отначало работниците ми бяха са софиянци и работа вървеше трудно.Нежелаех да наема хора от провинцията защото си мислех че те незнаят как трябва да се работи стрикно и че се пазарят,както и че няма да имат обноски , но уви сгешила съм.След време споделих с един приятел констатациите си и той ми напомни за това че колкото по трудно е живял един човек толкова по лесно се учи на обноки и има желание.Но ако поставим въпроса "Защо идват в София а не работят в своя град?"преполагам че отговора не е труден.Като цяло никой не е виновен заради желанието си да живее по добре,вина имат хората който искат да го направят по най-лесния начин без да полагат много усилия.Май се онеох в писането.Надявам се да не обидя някои с мнението си и ако е така моля да ми буде простено.И се пак селяни не са тези които идват от село а тези които носят селски си манталитет и отношение ! Лек ден!
29
0
 
0
 
! Отговори
Sofia преди 15 години
За съжаление софия се напълни със ***. Гадни смръдливи селяци, дето си хвърлят *** от балкона, плюят и пикаят в асансьора, спират си тъпите коли с окачените кръстчета и смешни лепенки пред входовете така че никой да не може да мине.София умира, задъхана под тежестта на тъпата селяния и селска чалга. А ние софиянци скоро ще трябва да се изнесем, защото гадните селтици превзеха града ни като ***.
28
0
 
0
 
! Отговори
Софиянец преди 15 години
Алоооо ама резко изведнъж софиянци не могат да карат а. Щот нали вие дет само се натискате да идвате тука сте профита до един.Д@@ба и . Жалко за хората но се случва.И е правил обратен завой на черен път.След като е бил черен значи нито трабито нито мерцедеса са могли да карат бързо.*** сте и такива ще си останете
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хора стига сте се избивали - ами има си 60 км ограничение пред всяко кръстовище а от другата страна обърнат триъгълник или стоп. Винаги ще има екшъни но такива смъртни случаи стават заради висока скорост.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей...селото е Белащица! Ама и вие по най- сложния начин сте го изписали та чак човек не може да го произнесе така бе...!:)))
25
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
който иска кара внимателно, който няма мозък кара лудо. без значение от къде е... моля ви не го превръщайте в спор софия провинцията, защото ще им постигнете целта на тия от днес бг, които целят това с тази статийка... дали сте от 5 000 софиянци живели в софия след освобождението или сте придошли или сте си в провинцията е без значение... карайте внимателно!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе ***, не знаете ли, че 85% от жителите на София са дошли от село или са деца на такива, които са дошли от село преди 20-30 г. При това положение плюете по вашите земляци, защото софиянци, това сте вие. Именно това е и причината да останете с впечатлението, че "софиянци" шофират лошо. Повечето са от село и са научени и свикнали да карат все едно са на къра.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe maloumnici, 40% ot kolite v BG sa sas sofiiski nomera
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Верно е - софиянци карат като ненаказуеми! Така е от много време - още от времето на бай Тошо! Не зачитат никакви правила!Все едно са богове!
21
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 15 години
Ne vijdam kakvo znachenie ima s kakva registratzia e mercedesa sled kato ima ubiti hora..... tova dali e sofianec ili ne shofiora ne se znae,a i predpolagam stava duma za firmen bus na sofiiska firma i sum ubedena, che go e karal niakoi shofior ot provinciata, doshal da raboti pochti bez pari, ama da e v stolitzata i da izbiva kompleksite si...... no tova e druga tema. Opredeleno vsichki v stolitzata imat po-goliano samochuvstvie i karat po-nahakano, no ednovremenno s tova selskia mantalitet na pernishkia shofior naprimer po nishto ne otstapva s kompleksarsko karane na golfa si....taka che haide da ne govorim koi otkude e....Jalko za gorkite horitza v trabanta.....
20
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Чели ли сте изобщо тази статия след като сте я напиали? Много е глупава това отклонение от темата за регистрацията на товарния автомобил без значение каква е...
19
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Първо жалко за хората и това по улиците е безумие... Второ искам да попитам:"Ударът е станал, след като трабантът е правил завой към черен път.Мерцедесът е бил със софийска регистрация.Общият брой ..."Какво общо има или ключово в тази статия, че товарния мерцедес е бил със Софийска регистрация? Трабанта с каква е бил? Това някой от тънките ви намеци за умишлено насочване на читателите към конфронтация ли е? Какво искате да кажете? Софиянци карат най-лекомислено и лудо от всички или правите статистика на регитрациите на товарните автомобили в България?
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Gospod da gi prosti gorkite hora! Neznaeh, che vse ima kashoni v dvizhenie. Ot godini ne sam vizhdala takova chudo po ulitsite, ama v selata horata izglezhda vse oshte gi polzvat. :-( Tazhno! Za da sa se dvizhili s tozi kashon, znachi sa bili ot srednostatisticheskite balgari sas zaplata ot 300-400 lv. :-( Gorkite!
17
0
 
0
 
! Отговори
komputara преди 15 години
emi mercedesa e karal silno
16
0
 
0
 
! Отговори
Sa6ster преди 15 години
аз съм виждал как едно рено 5 се смля като се удари в задницата на един трабант- не са толкова картонени колкото ги мислите, ама вътре ако си и се удариш е мн лошо