Кола блъсна възрастна жена на светофар

Жената е ударила лошо главата си
15 яну 2009 08:02, Евгения Гигова
8
Кола блъсна възрастна жена на светофар
Снимка: Булфото

Кола блъсна възрастна жена на светофара до магазин "Кауфланд" в Младост, предаде репортeр на Dnes.bg.

Инцидентът станал, докато автомобилът "Фолксваген Голф" правил ляв завой.

Вследствие на внезапното спиране в голфа се ударила друга кола, марка "Пежо".

Жената е ударила лошо главата си и до идването на линейката е настанена в пежото.

Движението в района е ограничено.
 


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
разбрах, че си глупав, комплексиран и ти липсват всякаква логика и спососбност да съставиш смислено изречение и да изразиш някаква мисъл. това се разбра перфектно - не разбирам само защо не се обесиш на провисналите м.ъде на баща си, ми се буташ да се излагаш по форуми, без никой да те е питал.
6
0
 
0
 
! Отговори
santa преди 12 години
В кой град е станало произшествието - Кауфланд и кв. Младост има във всеки по-голям град?!? Редакторчетата, ще се уволняваме!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Не става ясно кой е виновенбе, шофьочето. Защото ако пежото е ударило голфа и след това е ударена жената, значи е виновен този с Пежото. Не случайно "жената е била настанена в пежото". Но като чуят голф и някои кухи лейки бързат да се изказват, а сигурно карат по-зле и от жена. Журналята също са си претпа ли
4
0
 
0
 
! Отговори
3 ти си смотан преди 12 години
като се качиш на кола ще разбереш какво е станало.Този *** с голфа се силил да мине наляво жената изкача той набива спирачки и още един зад него също засилил се го удря отзад.А така разбра ли смотаняко
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
се разбира, че "Голф" завил наляво, спрял внезапно и в него се блъснало "Пежо" - кой и как е ударил жената, и каква жена въобше - не става ясно. Репортерче.... Редакторчета.... ?
2
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 12 години
По време на инцидента чаках автобус на самата спирка. Не видях удара, но чух трясъка на двете коли. В случая не мога да коментирам вината чия е, но самият светофар е зле настроен. Зеленият сигнал за пешеходци трае само 8 секунди. За това време човек трябва да пресече 4 ленти. В близост освен Кауфланд, се намират и 2 училища. На мен с енергичен ход ми е трудно да пресека за тези 8 секунди, а какво да кажа за възрастни хора и малки деца!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
mnogo hubava snimka, bravo