Условна присъда за пияни гамени, пребили студент заради походката му

На 14 декември Николай Василев бе откаран в кома в болница
13 фев 2009 17:10,
213
Условна присъда за пияни гамени, пребили студент заради походката му
Биячите Даниел Димов (вдясно) и Ивайло Колев. Снимка:Булфото

Условни присъди от 3 години затвор с 5 години изпитателен срок получиха днес Ивайло Колев (18 г.) и Даниел Димов (19 г.).

В ранните часове на 14 декември 2008 г. двамата пребиха Николай Василев, студент II курс по информатика в Хелзинки.

Днес Варненският окръжен съд разгледа делото в условията на съкратено съдебно следствие.

Освен условните присъди, магистратите определиха двамата нападатели да заплатят солидарно 35 хиляди лева кръвнина на младежа.

Нападението на студента бе извършено близо до сградата на общината във Варна.

Преди инцидента Димов отишъл на гости на Колев, където пили бира. След това двамата отишли на дискотека.

Там Димов изпил 600 г водка с няколко бири, а Колев – 300 г водка с бира.

Тръгнали си от дискотеката около 5 часа сутринта на 14 декември.

Близо до сградата на общината видели Василев, който се прибирал у дома си, след като на 13 декември кацнал на летището в София от Финландия.

Двамата не харесали походката на студента, настигнали го и му нанесли жесток побой.
После му взели кредитните карти и мобилния телефон и го оставили на пътя.

Василев бе откаран в кома в болницата. От медицинската експертиза по делото става ясно, че момчето е било със счупен череп и кръвоизлив в мозъка.

Днес пред съда адвокатът му обясни, че студентът не е в страната и вероятно ще прекъсне обучението си, тъй като все още има отворена дупка на черепа и му предстоят операции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
0
 
! Отговори
Васко преди 14 години
И вие с тези коментар4ета не се правете на големи бия4и , заштото и на вас може да ви дойде майстора !!!
211
0
 
0
 
! Отговори
Backo преди 14 години
Е вярно не казвам 4е не са винивни , ама и те са хора все пак .
210
0
 
0
 
! Отговори
Backo преди 14 години
Аве вие пръдловци много знаете да нареждате !!! Мом4етата са си много свестни и то4ни , ама явно са били много пияни . Затваряите си 4ожките и стига сте ги плули !!!
209
0
 
0
 
! Отговори
Plamen Michev преди 15 години
Бих искал да добавя към статията, че момчетата са осъдени да заплатят 35 хил. лева като обезщетение на пострадалото момче. НО дори условната присъда и парите са е недостатъчни за това, което са направили!!!
208
0
 
0
 
! Отговори
лена преди 15 години
Типична хомосексуална проява , в България има много латентни такива .
207
0
 
0
 
! Отговори
mri преди 15 години
И ДЪРЖАВАТА ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА ! НЯМА УПРАВИЯ !
206
0
 
0
 
! Отговори
Баба Яга преди 15 години
Сега някой да ги хване и да ги претрепе от бой - "условно" - да им направи няколко "мозъчни гънки" в повече... Ох на баба пиянденцата, да ми паднат, ще ги сготвя и ще ги дам на вълците в гората.
205
0
 
0
 
! Отговори
Underground преди 15 години
този *** с това абитуренско костюмче голям гроздан,другото пък борче хах то още повече,ейтакива *** ги хванеш да че да ги спукаш от лабут,*** долни.БРАВО НА СЪДА ЗА ПРАВИЛВНАТА И ТОЛКОВА УМЕСТНА ПРИСЪДА,БОМБА ДА ВИ УЦЕЛИ.ако пребитото момче беше син на НЯКОЙ както вие обичате да се изразявате,ейтези *** дали присъдите им щяха да са условни,най-вероятно не,а явно това момче си е от най обикновенно семейство и да го духа,срамота бе,ТВА ВАЩО ЛАМПТЕНЕ ЗА ПАРИ И ЧАЛГАТА ВИ ЕБ@ МАЙКАТА А ВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА Е....ТЕ НАШАТА.
204
0
 
0
 
! Отговори
Чърчил преди 15 години
Има там на Балканите една нация, дето се къпят веднъж на седмица и после си викат "честита баня"! Ама ние сега ще ги поразбомбим малко и после ще засадим картофи!
203
0
 
0
 
! Отговори
serafim преди 15 години
Sramota !!! Yslovni prisudi ?! Tezi dvamata provalqt jivota na edin mlad chovek !!! Bulgaria e absolytna jungla !!
202
0
 
0
 
! Отговори
BF преди 15 години
Аз не ти харесвам зъбите и ще ти ги избия даже и без преди това да пия!Най-много условна ако ме хванат,после си те добивам,щото не ми харесваш и без зъби!Ясно ли ти е бе, зурльо!
201
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
186. - 16:13 - Те студентчетатаОт: зъбатиятака се полюшкват като женички, та някой път сами провокират подобно отношение спрямо тях, а, ако човек е дръпнал няколко бири и малко водка, може и до тупалупа да се стигне, като в случая!Аз им казвам евалла на пичовете!Ареее, зу на моралистчетата!Няма да се изпедарастяваме като западняците я!Ей смрадливец, зад океана ако не си син на богати родители за университетско образование се изисква голяма смелост - залагаш си оная работа и вземаш яки заеми за да плащаш университетски такси и да живееш; парите, които ти ги дават не са достатъчни и е необходимо да работиш по нощите или събота-неделя, учи се през цялото време като през сесия, стресът е голям, нямаш време да отидеш до тоалетната, но това е пътя(поне засега). Така че пий си бирите, но по кротко. Аз също имам смешна походка - само си дай координатите да се срещнем като си дойда в Бг.
200
0
 
0
 
! Отговори
djasta prasta преди 15 години
не му харесали походката дрън дрън, мотива сто процента е бил кражба. нямам думи просто.тука могат да те пребият, пречукат, окрадат, на**ът и хоп - условна...
199
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
предполагам, че 35 хиляди лева биха покрили "делото" да се отвори дупка в черепа не само на един.
198
0
 
0
 
! Отговори
мончо преди 15 години
Тия двамката все са учили някъде,имат съученици,класна, директорка,кажете ги откъде са, да им оправя зрението и да не се заглеждат по хората и походките им.*** нещастни, ще дойде и за вас Видовден.И дайте имената на съдийския състав, нали не екласифицирана информация.Дайте да видим на кого да дадем пари, ако с приятелчето се напием и решим да потрошим и ограбим някого.Дали спят спокойно съдиите?Аз не бих спал, ако съм на тяхно място.
197
0
 
0
 
! Отговори
rmaЕТО ТОВА НЕ МОЖЕ преди 15 години
военния ламборджини пост-комунизъм__________________________________ ЕТО ТОВА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА МИ ГО ОБЯСНИ.прочетох 10 изказвания.с 8 съм солидарен,а с 3-4 съм изцяло съгласен.<quote>Нищо добро не може да се очаква от гагаузи под *** управление...175. - 10:48 -От: АнонименПросто Варна е градът, където 75% от 'съдиите', прокурорите и други подобни имат ветеринарно или овче юридическо образование - в разни технически, аграрни, полусвободни, педагогически факултети право не се завършва!!! -------- а завършването -единствено с пари. над 40% от 'студентките' по право заработваха с платени секс улсуги и по същия начин влязоха в системата. те никога не са очаквали да работят за 700 лв. на месец ======== спомнете си само онази съдийка, която беше арестувана с подкуп . писали сте за англичанчето майкъл------------, ще ти раздадат годиниките като яйца за омлет...<QUOTE/>ПО ДЯВОЛИТЕ !как става така.уж всичко знаем.уж всичко ни е ясно.и дори понякога сме готини.А КАК ТАКА СТАВА ЧЕ НИ ОЙEБAXA .че живеем по този начин..че в този момент свинщинта е таква,че почт няма значение в тази страна на разаднатия военен комунизъм с разни военни прокурори,военни столове,военни художници -Ego, drago & rado.тук в страната дето зад всяка обелка в лука замирисва на военен..е както в казармата живота не чинеше 5 пари и днес е така.все тая беше дали ще си жив или ще живееш в тъпата военна казрма българия.*** военщината.няма край..в таз държава цивилни хора трудно се срещат.свободните хора нямат никакво желание да воюват за свободата си.и цивилността си.чакат уволнявка..УВО 2009
196
0
 
0
 
! Отговори
rmapp преди 15 години
бих желал да попитам следното?не получи ли един англичанин 15 години ефективна от съд във варна за приблизително същата травма,която бе нанесена!тогава всички бяхте доволни от справедливото накзание.
195
0
 
0
 
! Отговори
Плюшкин преди 15 години
Като осъдиха Ставийски, всички ревнаха за ефективна присъда. Когато убиха Стоян Балтов, пак всички викнаха "линч" за убийците. Сега `що не скачате пак де? Хайде, нали уж вие ще променяте България?! ***.
194
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аве нз кой прав, кой крив, ама нека всички вие да си еб*те *** майчина, щот сте некви смешни наредени бауши.
193
0
 
0
 
! Отговори
шопа преди 15 години
Зъбатия е прав - не на женствените мъже, развалят имиджа на нацията ни.