Полицията издирва 8-годишно момиченце

Детето е напуснало дома си в село Кардам заедно с майка си
29 фев 2012 14:16, Красимир Ангелов
53
Полицията издирва 8-годишно момиченце
Издирваната Симона Христова. Снимка: ОДП-Добрич

Полицията в Добрич издирва 8-годишната Симона Христова.

Момичето напуснало дома си в село Кардам, община Генерал Тошево, заедно с майка си.

Местонахождението им е неизвестно от август 2011 г., когато бащата е пуснал молба за издирване на детето.

Симона е с ръст около 145 сантиметра, с нормално телосложение, има дълга, кестенява коса и пъстри очи.

Областната дирекция на МВР моли гражданите, които имат информация за издирваното дете, да се обадят в най-близкото поделение на министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз зная,че бащата търси детето си,защото майката е избягала с него,и го е зарязала някаде,бащата не ги е биел,той си е хубав човек с работа и къща,но жена му е изчезнала някаде по чужбина да проституира и е зарязала детето,моля някои ако знае каде е детето или ако го е видял да се обади в най-близкото поделение на МВР.
40
1
 
6
 
! Отговори
Svetoslav преди 12 години
hora az sum svetlio 12 godini sum i tova e bratov4edka mi ako q namerite kakto e nbapisano съобщете в наи близкото поделение на министерството
39
1
 
9
 
! Отговори
Bubbles преди 12 години
И чак сега пускате тази статия?!
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За инфрмация на всички които не познават семейството и пишат каквото им падне:Не са ***,а бащата не е нито пияница нито разбойник а един съвсем нормален човек,който наистина обича семейството си!
37
1
 
5
 
! Отговори
дан преди 12 години
драскачи(не сте журналисти), майката не се ли търси бе, какво е това идиотско заглавие
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно има семеен проблем и майката си е взела детето и е избягала. Какъв е проблема можем само да гадаем. Бащата понеже няма как да се добере до тях е пуснал молба за издирване. От тук има два варианта. Или бащата е свестен родител а майката е пропаднала ,ще си вземе детето и ще го гледа. Или бащата е пияница и побойник ,пребивал ги е от бой и майката е избягала. Ако ги намерят тормоза ще започне наново или направо ще убие майката. Все е лошо...
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Amache izvratenqci pishat tuk ,zashto sled ne oznavate nqkoi izlivate takava pomiq vurhu nego ,maikata zadaljitelno e rostitutka ciganka i deteto sushto .Malko murgavo i veche e ciganche ili turche i krai .Bolni hora nai strashnoto e che ste mnozinstvo v tazi strana vinagi se sadudi po vunshniq vid a ne koi kakuv e zatova skui sanarodnici shte sme vinagi na dunoto .Misleneto dragi misleneto i togava i portfeila 6te vi se udvoi.
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изключително своевременни действия! От август до този момент са минали има-няма 6 месеца.
33
1
 
18
 
! Отговори
ВЕСО преди 12 години
Намерете майката-детето е с нея.А и не Ви ли се струва,че сте закъснели има-няма с около половин година.
32
4
 
7
 
! Отговори
do 39 преди 12 години
Който убие, значи е убиец. На тебе ти казват, че напоследък се забелязва, че кучкарите са много по-кофти хора. Мислят само за псетата си, а за другите хора (некучкарите) не биха направили нищо. Виждат как песа им се разхожда край уплашена майка с дете и не правят нищо, например. Цапат навсякъде и не прибират, самите те живеят в *** и воня. Ако им кажеш чиба на песа да се маха, могат дори и да те убият.
31
1
 
14
 
! Отговори
P преди 12 години
В неизвестност от Август 2011!!!! Е,сега ли се сетиха да я търсят???
30
4
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
значи ако не съм кучкарка но убия човек не съм престъпник не съм убиец така ли ????????????????? :)))))) много *** размишления върви си пиши домашните кретенче
29
6
 
7
 
! Отговори
до 36 преди 12 години
Това какво общо има бе ненормалнико в случая. Аз да не отговарм за постъпките на някакъв чужденец бе кво ме вълнува мен бе.Хората които имат животни имат и деца ама не ти идва на акъла. Бъди сигурен, че много повече убиици има от хората които мразят животни това е доказанооооо. Просто питаи някой криминален психолог и ще разбереш, че много по опасни са хора които мразят животни такива като теб. Дано се намери детето и да е живо и здраво да не е срещанало някакаъв такъв като теб ненормалник
28
3
 
21
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Мале, мале, кажи нещо по факта, че обичащия кучета шотландец уби дете, защото дразнело кучето му. Явно е, че бичащите животни мразят хората. Виж справка и за Ерол Халим- неговото куче наръфа дете и старец на улицата в Асеновград, а той нищо , прибра си песа на село и не го умъртви, нито дори кастрира.
27
1
 
20
 
! Отговори
Гери преди 12 години
Е, защо издирват само детето, след като е излязло от дома си заедно с майка си?
26
12
 
13
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
мале аз съм сигурна , че си един голям *** дори и семейство нямаш нито дете. Как може да наречеш определена група хора ..престъпници щото обичат животни???? Повечето доказани убиици мразят животни и обичат да ги мъчат, но тъй като си *** и не можеш да четеш не си запознат. Хората трябва да се пазят от такива ненормалници като теб не от кучкарите. *** такъв
25
7
 
16
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Направи справка в гугъла ако щеш, бе, кучкар зеещ!"Не се води на учет" - това е печатът, който слагат при издаване на бележка от психодиспансера. Ама ти трудно ще получиш такава бележка, защото вероятно се водиш на УЧЕТ и си говориш с псетата само. Сигурно храниш и гълъбите, защото ти липсват кокошките на село.
24
15
 
8
 
! Отговори
do 29 преди 12 години
А според мен теб трябва да те водят на УЧЕТ!?! като неграмотен *** и да не ти дават достъп до интернет, да не ти се позволява да пишеш коментари!
23
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много сте се загрижили за *** бе, лапето е най верооятно живо и здраво майка му си е намерила нов сводник и скоро и детето ще започва работа за това го е взела и майка му. Това си абсолютно *** история.
22
12
 
24
 
! Отговори
АХА преди 12 години
Помня. Този убиец беше един шотландец. Дали са го осъдили вече. Според мен всички собстеници на куче трябва да се водят на учет в близката психиатрия.