Въргал между фенове в Борисовата градина

18-годишен е бит с палки от шестима нападатели
29 мар 2012 16:00,
34
Въргал между фенове в Борисовата градина
Снимка: архив, Булфото

Столични полицаи задържаха шестима, нападнали и набили 18-годишен младеж, съобщиха от МВР.

Във вторник около 20.00 часа на тел. 112 бил получен сигнал за няколко души, които биели младеж в Борисовата градина.

На мястото на инцидента незабавно бил изпратен полицейски автопатрул. Пред автокъща полицаите заловили петима, отговарящи на описанието на извършителите.

Те били доведени в местното районно управление. По-късно бил задържан още един техен съучастник. В полицията се явил и потърпевшият – 18-годишен от София.

Той разказал, че докато пиел бира със свой приятел в Борисовата градина, забелязал група младежи, чиито лица познавал от спортен сайт. Когато тръгнал към Орлов мост, чул зад гърба си шум от разгъване на метални палки.

Обръщайки се, видял преследващите го младежи, които се нахвърлили върху него с ритници и удари с палки.

Биячите били задържани с полицейска мярка за 24 часа. При обиск са иззети и две палки – метална и гумена.

Всичките участници в инцидента са известни на полицията, задържани за противообществени прояви и хулиганство. Единият от биячите е задържан за притежание на дрога, друг – за кражба, а трети – за сбиване след футболен мач.

Потърпевшият пък е регистриран за грабеж, кражба, два пъти за унищожаване и повреждане на имущество, три пъти за хулиганство, нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди и за спортно хулиганство.

Приятелят му пък  в момента изтърпявал наложена от съда „забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина” и глоба от 400 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
5
 
! Отговори
НИЛ-АТС преди 12 години
Такива трябва да се ликвидират. Нищо полезно няма да донесат на България. При опит за бягство...
20
0
 
7
 
! Отговори
До №30 преди 12 години
Не няма такова нещо, просто случайности!!!!!!!!!!!!!!
19
1
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
30, така е сигурно, но нали все пак не е това начина за решаване на проблеми ...
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
в САЩ има много затвори,защото са частни,а държавата плаща субсидии за всеки затворник,а за тях това си е далавера-държавата плаща,отделно работна ръка за без пари,четох за едно проучване,че това била една от причините там да има толкйова дълги присъди.
17
5
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
не ни трябват затвори!Някой като отиде в затвора, и после нормалните хора го издържат цял живот - кой мислиш плаща яденето, тока и заплатите на надзирателите? Да не говорим за инвестицията в затвор. Затова много затвори има само в най-богатата държава - САЩ. Бедните държави, като нашата, трябва да разчитат на смъртна присъда. И така и правят повечето. Само ние се правим на много "цивилизовани"
16
0
 
11
 
! Отговори
do 21 преди 12 години
Да не бъркаме истиснките фенове с тия ***, дето ходят там просто да се бият. За тях футбола е просто повод, не им пука за него. Ако бяхме в канада - същите щяха да се бият на хокейни мачове, ако беше Швеция - може и на кърлинг да се биеха.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който е млад и МУ Е ПИСНАЛО ОТ КРЕТЕНИЗМИТЕ В БЪЛГАРИЯ нека прочете - Революция на съзнаниетоТърсете го в гугъл. Кратък и истински текст !
14
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма по големи *** от поклонниците на идиотската игра - футбол. Това са най тъпите ,примитивни и агресивни *** !Хайде сега ,видиотени гумени глави и ритнитопковци,цъъъъкайте си минуси на воля :D
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да строим ЗАТВОРИ- нови, много затвори ..и ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ НАСИЛНИЦИ, УБИЙЦИ да бъдат там!!! Без значение от пол, раса, положение в обществото! Иначе ни очаква живот В АДА!
12
0
 
14
 
! Отговори
vhrtr преди 12 години
последният път си тръгах от стадиона 10 минути по-рано и това си беше чист късмет. след това гледах по тв какви ексцесии е имало. от 2004 г не съм стъпвал на стадион.
11
1
 
19
 
! Отговори
Нормален човек преди 12 години
Говедата са си ***-независимо дали са сини или червени! Всичките са за бой!
10
0
 
13
 
! Отговори
sa60 преди 12 години
"Потърпевшият пък е регистриран за грабеж, кражба, два пъти за унищожаване и повреждане на имущество, три пъти за хулиганство, нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди и за спортно хулиганство." - Имайте предвид, че това са само пътите, в които са го хванали.
9
0
 
19
 
! Отговори
. преди 12 години
Редовно ходя по мачове и имам надблюдения над подобни индивиди. Тоя дето са го били утре ще си го върне като си викне приятелите и ги издебне сам по сам. Лошото е, че нямат морал, а нападат само когато са повече :( иначе нека се бият ама не 5 да пребият един.
8
1
 
13
 
! Отговори
акаб преди 12 години
Иначе 'тежките' кежуълчета отново се проявяват като 'мъже' - 6 на 1 - *** смешни,по-долни са и от ***, които уж се водят че мразят...
7
3
 
28
 
! Отговори
/// преди 12 години
Тва 90% от футболните фенове са адски ***, отиват на мач, за да се бият вместо да гледат отбора на, който (уж) симпатизират.
6
2
 
12
 
! Отговори
to преди 12 години
кво е пропищял толкова ... :)може ли са да го нагъзят :)
5
4
 
9
 
! Отговори
с.до 8 преди 12 години
Ти я вземи и се поинтересувай къде е бил стадиона на Левски и тогава обяснявай кой е селянин!Представям си какъв провинциален навлек си!
4
12
 
6
 
! Отговори
do ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ преди 12 години
защо реши че са червени ***, рогатите в Борисоватане ходят ли или предпочитат да си седят в село Подуене??? аман от Комплексари
3
2
 
24
 
! Отговори
с.до сахаров преди 12 години
Абе така като гледам и "жертвата" не е цвете за мирисане!На 18 години има автобиография за чудо и приказ!Аре да се скриеш някъде и да не ръсиш тъпни!
2
14
 
11
 
! Отговори
Сахаров преди 12 години
Говедата се активизираха нещо и зачестиха нападенията в Борисовата и по спирки...