45-годишен закова дрегера на 4.01 промила

Мъжът бил спрян за проверка на главен път Е-79
25
45-годишен закова дрегера на 4.01 промила
Снимка: Impact Press Group

Шофьор с над 4 промила алкохол задържаха полицаи от Ботевград.

Те спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Венто“, управляван от 45-годишния Г.П. от с. Врачеш около 16.50 часа вчера на главен път Е-79.

Водачът бил изпробван с дрегер, при което уредът отчел 4.01 промила алкохол в издишания въздух.

Нарушителят отказал да даде кръв за изследване и е задържан в полицейския арест за 24 часа.

Срещу него е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добрата новина щеше да бъде, ако се е заковал в някой дебел стълб.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дрегера е бил повреден.
18
0
 
2
 
! Отговори
ВЗЕМИ преди 9 години
Пил бай *** 10 ракии и тръгна с колата и той не знае за къде! Ами ако беше се натресъл в кола в която има едно младо и нормално семейство и го почерни за цял живот...мамичката ви проста българска....ей направо се изнервих!
17
1
 
1
 
! Отговори
ВЗЕМИ преди 9 години
Като хванат водач в нарушение трябва да му се вземе 20 годишното мпс, за срока на лишаване от права! Без значение кой е собственика на колата. Водача да се оправя със собственика. Давам бас, че 90 % ще намалеят тия новини. На простия българин, който ако не е под робство не знае какво да прави и как....само по джоба трябва да му се бърка!
16
0
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
много е просто, просто трябва да се приеме, 4.01 промила = 4 години в кауша да изтрезнява и да поумнява. 2, 6 промила = 2 години и 6 месеца, същата процедура, и Т. Н. Т.
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми да постои една година в затвора. Отнемане на книжката до живот и солидна глоба! Ако посмее да кара без книжка и бива хванат, тогава 3-4 годинки в затвора, ако не може да си плати още по-солидната глоба. Ако трети път така ... е и за рецидивистита има наказания.Някой хора за една година не изпиват толкова алкохол. Свинщина! Мила родна картинка.
14
3
 
21
 
! Отговори
Няма оправия преди 9 години
Този, този път го спряла полицията от беля. А следващия път кой ще го спре? И една чаша бира да пия, зад волана не се качвам. Ако излизам с приятели, си хващам такси. По този начин си гарантирам моето спокойствие и хубав сън след една прекарана чудесна вечер, а от това по- хубаво няма. Много приятели ми се сърдят, че им вземам ключовете за колите и си тръгвам. Но на следващият ден ми благодарят.Сега и те се научиха като мен.Цялата компания, ако се събираме сме без колите.Последваха моя пример :)
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То не си ли е да се напиеш като английския *** дето имал рожден ден и в хотелската си стая миналата година на Слънчев Бряг си натиква пиратка в ***, а негов приятел му я пали...(един вид *** му е торта, а пиратката свещичка) и като гръмва започва да подскача от болка и *** му приятели го карат в болница за да могат нашите лекари да му зашият разкъсания *** с 8 шева!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В село Нова махала 2008-*** заловиха мъж с 8,15 промила след като е започнал да блъска автомобили с беемвето си. Укрил се е за час от полицаите и след като духнал в дрегера даже позирал с дрегера доволен че е рекордьор след което припаднал в патрулката на път за болницата. Пред прокурора е казал че е изпил 2 каси бира.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 1 и 7Явно не знаете възможностите на българина. Преди няколко години имаше един габровец, който се блъска в патрулка на ченгета. Дават му дрегера и той отчита 7 промила алкохол. И след като е дал пробата е искал да се качи пак в колата си за да кара. Лекари след това казват, че това е някъде литър и половина ракия 45 градуса и толкова алкохол биха убили и кон.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бориме се за - world record
9
3
 
5
 
! Отговори
Ей, преди 9 години
дрегерът е бил повреден. Този ако не го осъдят, значи има здрави връзки зад гърба си. Защо не му пишат името. Той е потенциален убиец и то умишлено. Някой селски бизнесмен ще да е. Та те така разсъждават " аз съм пръв на село, мен никой немож ме закача". Затова сме на туй дередже, защото, някой хора са недосегаеми, въпреки простотията си. Жалко за невинните жертви по пътя от такива простаци. Да почиват в мир душите им. А, колко са ненаказаните убийци?
8
4
 
7
 
! Отговори
справедливо наказани преди 9 години
Обществено полезен труд с преспиване в затвора за 5 години и 50000 лева глоба.
7
3
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
малко преди 5 следобяд - 100% е тръгнал с колата към следващата кръчма по това време
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имаше един случай с 5,6 промила!Българинът е много издръжлив на пиячка!Тоя повече книжка не трябва да вижда! А е редно и да полежи н панделата една година за да изтрезнее!
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За това си трябва тренировки!
4
8
 
7
 
! Отговори
Anonimen000 преди 9 години
Za sujalenie, *** i selyanite durjat mnogo na piene...jalko, che ne se e blusnal nyakade i da pukne na myasto, jalko naistina.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вероятно е битов алкохолик за да има такова съдържание на алкохол и да е жив все още.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лидер!
1
3
 
19
 
! Отговори
??? преди 9 години
Как 4 промила бе, той трябва да е мъртъв!!!