Мъж плати 800 лв. за улуци, отмъкнаха му още 6000

Непознати предложили ремонта на пенсионер от Пловдивско
8 мар 2017 20:10, Анисия Иванова
14
Мъж плати 800 лв. за улуци, отмъкнаха му още 6000
Архив: Булфото

Работници откраднаха 6000 лева от дома на възрастен мъж в Пловдивско, съобщиха от МВР.

Потърпевшият е 85-годишен пенсионер от село Бяла река, който вчера подал сигнал в полицията.

Пред служителите разказал, че в понеделник бил посетен от няколко непознати мъже, които предложили да подменят улуци на къщата му. След приключване на работата домакинът поканил в една от стаите отговорника на бригадата и от плик с пари му отброил и заплатил 800 лева.

Минути след като изпратил работниците възрастният човек решил да провери съдържанието на плика и установил, че му липсва сумата от 6000 лева.

На адреса е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Продължават активните полицейски действия по разкриване авторите на престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7Позна. Специалисти по поставяне/ремонт на улуци (пише се Улуци, за Анонимен 9) са *** (ромовете). Имам опит, смо, че при мен беше обратно - страхуваха се да не би да не им платя и дойха семейно, към 5-6 души. А работи само един, с друг се разплатих. И при тях има йерархия и "разделение на труда". :)
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пише се Олуци.
8
0
 
5
 
! Отговори
да Другариии преди 7 години
Абе човек,ти добре ли си бе?!
7
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ли алкололното питие с 3 букви е извършителя на престъплението?
6
8
 
9
 
! Отговори
Другариииииииии.... преди 7 години
СТАНЕТЕ ВСИЧКИ ПАРТИЗАНИ ------ЗА ДА НЕМА КОЙ ,ВЕЧЕ ДА ВИ КРАДНЕЕЕЕЕЕ....!КРАДЕЦА--НЕ КРАДЕ ОТ КРАДЕЦ.....ЩОТО НЕ Е ..... " ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ"!
5
0
 
14
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
Абе мани мани..аз набързо го разказах но си беше драма!*** са брутална ***,изядоха им кокошките и зимнината,изпиха му на чоеечеца винцето..спяха в къщата му..той бедния нищооо не може да направи милия..абе трагедия си беше..Само хората с оръжие свършиха,работа.Но беше преди доста годинки.Не бяхме толкова третополови и евроатлантици.Не знам сега как щеле да,се развие историята.Само партизански действия сигурно..мани мани..трагедия си беше!Време мина,но на комшиите още не им е до смях ;(
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Хенде ХохТова, което пишеш, е много обнадеждаващо. Хората по места започнаха да намират възможности да се справят с онези, които "не бива да притесняваме" - такава е "препоръката"(тоест заповедта) на новите ни "Големи братя"!
3
0
 
24
 
! Отговори
Лица от онзи етнос преди 7 години
редовно звънят по вратите на апартаментите ни тук, в центъра на София: "Като гледам отвън, улуците ви май са за смяна!" Това не е вярно. Нашите ги сменихме преди няколко години. Звънят си просто ей така, с надеждата някой да се хване.Преди повече от 10-ина години действаше малка група - 1 или 2 деца се мъчат да изкъртят водосточна тръба. В повечето случаи някой ги прогонва. Но ако успеят, след малко се появява усмихнат мъж и предлага услугите си да поправи щетата. Разкараха се след знаете какво
2
1
 
40
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Как може да позволиш на *** да ти влезнат в къщата!?!?Ей това не го разбирам!На комшиите преди години *** дойдоха да им сменят улуци,2седмици не могат да ги изгонятдойде целия катун..изядоха и изпиха всичкооо..комшийката реве,полицията ясно че за никъфф не стават...добре че извиках ловната дружинка в пълна екипировка заедно с кучетата..за 10минути катуна вазира!Никооогаааа не позволявай на коняк да ти влезе в къщата!!!Коняка си е коняк!
1
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази държава ще се оправи, когато всички плащания се извършват с карти. Лесно ще се проследяват измамниците.