Баба и внуче блъснати на пешеходна пътека в Пловдив

Кола отнела предимството им, нямат сериозни наранявания
Обновена: 14 мар 2017 12:42 | 14 мар 2017 12:42, Анисия Иванова
4
Баба и внуче блъснати на пешеходна пътека в Пловдив
Архив: Булфото

53-годишна жена и 5-годишно момченце са били блъснати на пешеходна пътека в Пловдив, нямат сериозни наранявания, съобщи МВР. 

Лек автомобил "Фиат" с 44-годишен водач от града отнел предимството и ударил пресичащите пътното платно баба и нейното внуче.

Произшествието е станало около 19:00 часа на кръстовище между бул. "Марица" и ул. "Стефка Николова". Очевидци разказват, че телата на жената и на детето са излетели във въздуха.

След преглед в болница пострадалите са освободени за домашно лечение. Алкохолната проба на шофьора е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ПловдивМВРблъснати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
До 3 Явор преди 7 години
Това което си написал звучи истинноподно и досега шест балъка са ти сложили плюс. Каква е истината? В закона си има тежки наказания, но ... няма кой да ги прилага. С други думи и сега на българина са му казали, че ще му се случи случка, ако не спазва закона, но българина вижда реалността - КАТ не работи и няма кой да приложи закона. За какъв ползотворен ефект пишеш, когато липсва най-важното - неизбежност на наказанието? Казано накратко - много се заблуждаваш.
3
1
 
6
 
! Отговори
Явор преди 7 години
Като започнат да отнемат книжки за по 1-2 години за дребните но нагли нарушения, и завинаги за по-сериозните, и като започне да се лежи в затвор за каране без книжка и предлагане на подкуп, едно че самите подкупи ще се вдигнат до небето, което има своя ползвотворен ефект и второ, ще има повече страх. На българина ако му кажеш, че ще му вземеш книжката е все едно да му кажеш, че ще му отрежеш краката.
2
0
 
5
 
! Отговори
Писал съм го преди 7 години
и пак ще припомня.Няма да се спирам на въпроса колко от колитe движещи се в Пловдив се карат от пловдивчани и колко не.Факт е обаче,че тук пътеките не се зачитат!По-добре да не се пресича на пътека,понеже тя създава измамно чувство за сигурност,а на друго място човек внимава.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Железни баба и внуче!Дано са добре!