Откриха мъртво 14-годишно момче във Варна

Няма данни за криминално престъпление, уточняват от МВР
2 апр 2017 16:50,
27
Откриха мъртво 14-годишно момче във Варна
Снимка: Архив, Булфото

14-годишно момче е открито мъртво във Варна на бул. "Осми Приморски полк", съобщи говорителят на ОД на МВР – Варна Ивана Милева пред "Фокус".

По думите ѝ това се е случило на 1 април около 5.00 часа сутринта.

Момчето е намерено на тротоара пред жилищния блок, в който живее.

Изясняват се причините и обстоятелствата, които са довели до възникването на този инцидент. Образувано е досъдебно производство.

"Към момента не са установени каквито и да било данни за извършено криминално престъпление спрямо лицето", посочи Ивана Милева.

Тя добави, че последващите резултати от експертизите и аутопсията са част от досъдебното производство, които към момента няма как да се коментират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
'Няма данни за криминално престъпление'Ахахах, да, починала е от естествена смърт, поради старост. На 14. Браво МВР за добрата дедукция.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СпокоенИмето е руско ***.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До18 ПЪРВО ЛУСТРАЦИЯ, ВТОРО КАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ. ТОГАВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА.СЕГА Е НЕДОНОСЧЕ "демократчица"
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 18 КАКВО ПОВТАРЯШ КАТО МИЛИЦИОНЕР , ЧЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ. Нищо НЕ Е ПРОМЕНЕНО ОТ ЖИВКОВО ВРЕМЕ. В ЕС НЕМОЖЕ ДА ВИДИШ НА 14г.В ДИСИОТЕКА СЛЕД 22ч.В ГЕМАНИЯ РАБОТАТ В СЕМЕИНИ ФИРМИ И ПЕЧЕЛАТ С ГЛУПОСТИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ.
15
2
 
5
 
! Отговори
дааа преди 7 години
Иво Инджев каза, че руските хакера са го накарали.Има свидетел казва се Росен Плев.., видял лично Пудин да го лизга по прозореца.Очевидно работа на Кремъл
14
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предозирал се е! Много такива ги гледам по улиците на София в неадекватно състояние. Срещал съм и 10 годишни които се дозират! Лошото е че много фалшиви дозировки се продават и мрът като мухи. Но при демоникрацията и слободата всички са свободни да мрът както си пожелаят.
13
0
 
12
 
! Отговори
? преди 7 години
Днес чета в Дневник, че Кирил е бил удавен от руската мафия( било казано в религиозно предаване.Та във Варна отдавна всички го знаеха, само официалните власти изнесоха "удавил се".както и за Илко Ескенази в първите години на демокрацията- удавил се на плажа като карал джет; руските подводничари са толкова изкусни- под водата са го блъснали...Сега за професор Пейчев (морска археология) пак "народният ум" ще разгадае Кой инсценира тази злокобна постановка...
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за детето! Но ако писаното е вярно, какво прави 14 годишен в дискотека? В компания с наркотици? Убиецът е улеснил разследващите, няма оръжие та е лесно да го пишат в графа "самоубийство". Ужас, ужас..
11
3
 
4
 
! Отговори
до Спокоен преди 7 години
Скоро и Ти да жалиш "Спокоен" че което си го помисля и се случва...
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКВА Е ТАЯ ВАРНА, УЖ ЗА ЕВРОПЕИСКИ ГРАД КАНДИДАТСТВА?МВР ДА СРАВНИ ПО НАСЕЛЕНИЕ С ДРУГ ГРАД И ДА НИ ИНФОРМИРА ИМАЛИ ПОВЕЧЕ ПРЕСТЪПНОСТ ОТ НЕГО.
9
18
 
2
 
! Отговори
Спокоен преди 7 години
Името на умрялото не е българско. Да си жалят в Турция.
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма данни ?!? Обществена тайна е,че детето е дрогирано в дискотека " Премиум",след това е пребито и изхвърлено от шестия етаж...Цяла Варна говори за това от сутринта,а тъпите ченгета се опитват да покрият случая...
7
2
 
6
 
! Отговори
Куро асфалта преди 7 години
Кока кола
6
1
 
27
 
! Отговори
Фетко Амфетов преди 7 години
Бонбончетата са виновни.
5
0
 
26
 
! Отговори
До дядо Йоцо преди 7 години
Цяла България знае, че са едни и същи *** - те, децата и внуците им, които уж са в някаква опозиция. Съсипаха България. Ей, не се наядоха тия!
4
35
 
28
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Тъпчо, президента има представителни функции, къде са тези от МВР? Защо дрогата се лее свободно по улиците, както и контрабандните цигари впрочем. ГЕРБ какво правят по въпроса? Бойко и компания ще спрат ли този УБИЙСТВЕН БИЗНЕС ? Хайде, нали реално вече взеха трети мандат. Не, че през първите два не се вихреше и контрабанда и дрога и каквото се сетиш. Да видим сега какво ще направят новите от Малта. Само *** вярвам, че има някакви цветове и партии. ИНТЕРЕСИ, драги, ИНТЕРЕСИ.
3
8
 
43
 
! Отговори
ДЕДО ЙОЦО ГЛЕДА преди 7 години
АЙДЕ....АЙДЕ.....НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА И ПРЕЧИ....ВСЕ КОМУНИСТИТЕ ВИ СА ВИНОВНИ..А ПРИ ГЕРБ ЦЪФНАХМЕ И ВЪРЗАХМЕ.....ТОЧНО ПРИ ГЕРБ ЦАРИ БЕЗЗАКОНИЕ....УБИЙСТВА,ПОБОИЩА...КОРУПЦИЯ.....И ОЩЕ И ОЩЕ....И ПАК ГИ ИЗБРАХТЕ.....Е СЕГА ЩЕ ВИДИМ ВСИЧКИ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ....? ПЪК КАТО ТОЛКОВА ПСУВАТЕ КОМУНИСТИТЕ,СЕГАШНИТЕ ГЕРБЕРИ И РАЗНИ ДРУГИ ОКОЛО ТЯХ СА ДЕЦА И ВНУЦИ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИТАКА ЧЕ....SHUT UP....
2
0
 
30
 
! Отговори
? преди 7 години
Какво стана с професора от Института по океанология? Той беше интелигентен, оптимист, креативен, с много успешни творчески планове и инициативи, АБСОЛЮТНО не отговаря на истината, че с е"самоубил"!!?? Да се търсят КОЙ убива с методи, при които "няма следи от насилие"- както публикуват в пресата от МВР.
1
0
 
42
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
НАИСТИНА ЖАЛКО...ГОРКОТО ДЕТЕ.....А КАК ЛИ СЕ ЧУВСТВАТ РОДИТЕЛИТЕ МУ.....СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ ТЯХ....