Митничари откриха 3 кг марихуана на "Дунав мост"

Дрогата била в тайник на кола, управлявана от 63-годишен българин
26 юни 2017 22:17, Анисия Иванова
3
Митничари откриха 3 кг марихуана на "Дунав мост"
Снимка: Агенция "Митници"

Митничари откриха близо 3 кг марихуана откриха митничари в тайник на кола на "Дунав мост" при Видин-Калафат в почивните дни, съобщиха от Агенцията "Митници".

На 24 юни в района на ГКПП "Дунав мост" при Видин-Калафат мобилен екип на митница "Лом", със съдействието на служители от ГПУ-Видин спират за проверка излизащ от страната лек автомобил с българска регистрация.

Колата управлявал 63-годишен български гражданин, който пътувал за страна от ЕС. При първоначално проверка със служебно куче за откриване на наркотици, то сигнализирало, че има наркотични вещества в областта на багажника. Там служителите откриват допълнително изграден тайник от метални тавички. В тях са намерени 4 пакета марихуана с общо тегло 2810 г.

По случая е образувано досъдебно производство, което се води под надзора на Окръжната прокуратура във Видин. Трафикантът на дрогата е задържан с прокурорска мярка за 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за постоянното му оставане в ареста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Агенциямарихуана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз пък! Защо я е скрил? То това си е за лично ползване. Да не е била 30 кг, грешка на репортера.
2
2
 
6
 
! Отговори
vlady преди 6 години
На това място в Сингапур съдът се произнася "May the Lord have mercy on your soul" и добър чичко с черна униформа казва "I am going to send you to a better place than this. God bless you.
1
2
 
4
 
! Отговори
Къде е? преди 6 години
Къде е? КЪДЕ Е?КЪДЕ Е СЕГА МАРИХУАНАТА???Братя българи, докога ще търпим митничарите да прибират всичката народна марихуана за себе си? ДО КОГА?Нека да се вдигнем като един и да сразим корумпираните митничари, които прибират всичката марихуана за себе си, вместо да я раздават на народа!