Случаен инцидент в скейтпарк, а след това – бой, ритници, кръв...

Съдът решава дали да остави в ареста мъжете, нападнали тийнейджъри в Монтана
10 юли 2017 13:11,
74
Случаен инцидент в скейтпарк, а след това – бой, ритници, кръв...
Снимка: bTV

Съдът решава дали да остави в ареста тримата мъже, които нападнаха и биха тийнейджъри в скейтпарк в Монтана.

Причината за побоя е, че скейтбордист е блъснал случайно малко момиченце. Вместо да се разберат обаче спокойно, бащата на момиченцето решава сам да раздаде правосъдие и напада 18-годишния Денис.

Още по темата

На помощ идват приятелите на младежа, за да ги ръзтърват. Това провокира бащата да повика подкрепление - двама мъже, които са небезизвестни в Монтана - единият е собственик на най-големия хотел в града, а другият е син на директорка на известно държавно ведомство. Самият баща пък е криминално проявен - задържан е с голямо количество цигари без бандерол.

Денис обяснява, че е видял късно малкото дете и се е опитал да го предпази.

"Не съм гледал напред, а само в скейта си. Чак във въздуха видях, че има момиченце на пътя ми. Скочих, опитах се да го предпазя, паднахме и двамата. После дойде един човек, хвана ми тениската, скъса я, рита ме, разби ми носа", разказа пострадалият пред bTV.

След това агресивният баща се укротил за малко, но звъннал по телефона за подкрепление. Приятел на Денис - Антон, пък се обадил на тел. 112, тъй като предусещал, че нещо лошо ще се случи. Така и станало - след като се появили другите двама мъже, започнали да ритат Денис в главата, а Антон бил ударен с тротинетка.

"Това не е начинът, това не е нормално да се случи. Няма нормален човек, който да оправдае подобно нещо", възмути се бащата на Денис.

"Бъркат се понятията скейтпарк и детска площадка. Това е съоръжение за екстремни спортове, има разлика между екстремни спортове и площадка с люлки, пързалки...", добави и майката на тийнейджъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.