Братът на убития в Пловдив бизнесмен: Всичко е пълна мистерия!

Нямаше дълг, не познаваше Галеви, твърди той
27 юли 2017 18:48,
31
Братът на убития в Пловдив бизнесмен: Всичко е пълна мистерия!
Снимка: Reuters

Тони Божилов, братът на Данаил, който бе убит с един куршум в сърцето вчера, категорично отрече версията, че той дължи пари на Братя Галеви.

Според една от версиите, тиражирани неофициално в медиите след убийството, застреляният мъж е бил перач на пари на дупнишките братя.

Освен това Данаил им дължал пари и именно това се разглежда като мотив за убийството му.

Още по темата

"Всичко е лъжа, което се пише, че е имал контакти с криминални елементи. Данаил няма никакви задължения към никого, както и никой не му дължи пари. Не се е оплаквал от нищо", каза съкрушеният брат пред "24 часа".

Тони Божилов е категоричен, че убийството не е свързано с икономически мотиви, нито с конфликтни ситуации.

"Никой не може да обясни защо кучето е било завързано до трупа на брат ми. За мен е пълна мистерия защо се е случило това нещо и по този начин да си отиде той", каза натъженият мъж.

Приятели на Данаил от Дупница твърдят, че убитият е бил много добър човек, който правел път и на мравката.

"Дали сме пълни показания на разследващите, очакваме те да разкрият по най-бързия начин извършителя", казаха приятелите на Данаил Божилов.

Брат му поясни, че Дани оставя сираче 9-годишна дъщеричка. Погребението му ще бъде в Дупница, след като от Съдебна медицина освободят трупа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
13
 
! Отговори
Чудно преди 6 години
Такива мистерии имаше когато банкянския бек беше главен секрета по времето на мадридския мушеник - толкова убиства ставаха тогава баце все пръв все няма свидетели и никога не хващщаха1
7
0
 
29
 
! Отговори
до 6 от Бай Марин преди 6 години
Братле, че държавата е скапана е всезнаен фактор. Просто хората вече не искат да гледат само такива неща - убийства, рекети, курупции и т.н. Народа иска да живее нормално , да ходи на почивки , да си плащат данъците и заемите. Народа иска да живее нормално, а не по посткомунистически български манталитет. Та затова хората обръщат глави на другата страна , защото просто им е писнало от гнусотията коята се случва в иначе тъй красивата България...
6
1
 
26
 
! Отговори
azbeaz преди 6 години
Мистерия е има ли по-търпелив и странен народ от нашия?!? Всеки ден се случват ужасни неща, по улиците става все по-опасно, май се завръщат мутренските години....На никой не му дреме, всеки обръща глава на другата страна и казва ,,уф, *** държавата,, и толкова!
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутри ще има ,както ги е имало и има по цял свят без изключение. Проблема е че ченгетата играят с тях както е било 30те години в Щатите. Така че след 30-40 години всичко ще почне да се,,нарежда". А и съдебната ни система......???? А пропо-Емигранте защо най страшните мутри са в бившия СССР,те са ни учители и благодетели
4
2
 
39
 
! Отговори
емигрант преди 6 години
мистерия е защо още има мутри в бг-2017 година е вече??!!а държава има ли изобщо! ?
3
7
 
37
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 6 години
Да, мистерия е ! Така като му гледам татуировките - ще да е бил учен човек, с много умения и полезен за обществото, даже самото му съществуване е носело светлина и прогрес навсякъде където отива. Как може някой да убие такъв човек ? Мистерия !
2
1
 
12
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
А това куче по принцип не е ли трябвало да бъде на каишка вързано.
1
1
 
49
 
! Отговори
дядо 130 преди 6 години
МИСТЕРИЯ Е САМОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА.