Хванаха иманяр по време на разкопки в Търговищко

62-годишният мъж не е криминално проявен
31 окт 2019 22:10, Анисия Иванова
7
Хванаха иманяр по време на разкопки в Търговищко
Архив: Булфото

В Търговищко е хванат 62-годишен иманяр, съобщиха от ОД на МВР. Мъжът извършвал разкопки, но не е притежавал разрешително за дейността.

Иманярят е засечен вчера при полицейска проверка в землището на село Буховци, в местността "Фисека". Той извършвал изкопни работи със земекопни инструменти и техника. У него не са открити находки.

От полицията допълниха, че мъжът не е криминално проявен и в момента е безработен.

В района на селото има археологически обекти, като някои от тях не са проучени, уточниха от Регионалния исторически музей.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: МВРиманярТърговищко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя и Людмила незаконно прави разкопки да търси Бастет и богатствата и в Странжа планина.Като се разчу,вкараха в затвора един от екипа и.Преди това в Русия заловиха цял кораб с контрабандни кожуси,пак Людмила ,но изкупителната жертва стана Янчо Таков с присъда...библиотекар в почивна станция на МВР!
6
0
 
17
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 4 години
За кокошка нема прошка - за милиони нема закони !
5
0
 
8
 
! Отговори
Да попитам преди 4 години
А какво би останало от нас за иманярите след 1000 години?
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хванали били иманяр разбираш ли! Абе еййй заспал народе.Ти знаеш ли колко тона тракийски и средновековни съкровища има ,,по опис'' в Народната Банка? Тонове златни предмети са открити по нашите земи,и са отнети в полза на държавата.Питайте къде са днес тези съкровища,питайте бе.Това са тонове злато.Къде са тези хиляди колограми съкровища? Мълчат кат бити г*зуве всички в министерството.Има описи,а това са доказателства за крупни кражби за милиарди.А те тръгнали да пишат за някакви безработни .
3
0
 
8
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Я,я Търговищко - същата работа като с търговията на изборите : Забранена , ама само по билбордовете.България на 6 морета .2000 минималната от понеделник
2
4
 
8
 
! Отговори
ууу преди 4 години
До АнонименПолитиката е - ако трябва да остане завинаги в земята, а бедняци да не се надяват на малка печалба. Затова и процъфтява контрабандата, а прекупвачи се обогатяват. Обосновката е, че разрушавали останките от древни строежи. Е и? Някаква стойност имат ли? Римски, гръцки камъни, рушащи се от времето и събиращи ***.
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека си е търсил изгубените ключове, а те досъдебно производство? Що не гоните онези с чантите пари в багажниците, а безработни?