”биха известни€ психолог »ван ¬ладимиров-Ќав в —офи€ снощи

Ќегов съсед е задържан за убийството
235
”биха известни€ психолог »ван ¬ладимиров-Ќав в —офи€ снощи
—нимка: Facebook/»ван ¬ладимиров-Ќав

»звестни€т психолог »ван ¬ладимиров-Ќав е бил убит снощи, съобщи в ефир водещата на "ѕреди обед".

¬чера, малко след 22:30 часа, в полици€та е получен сигнал за прострел€н мъж в жилищна коопераци€ на ул. "„ерковна", гласи официалната информаци€ на полици€та.

Ќа м€сто бързо пристигнали екипи на —пешна помощ и полици€та. —трелецът бил задържан, а лекарите само констатирали смъртта на опонента му.

—поред неофициална информаци€ убиецът е негов съсед, бивш полицай.

¬ предаването Ќав се е оплаквал именно от този съсед, който е тормозел останалите хора в блока, разкри водещата ƒесислава —то€нова.

ѕолица€т е ударил възрастен човек преди време, а психологът е поискал да съд€т насилника. —ъседите обаче се страхували от него.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


235
ќще по темата: »ван ¬ладимиров-Ќав
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
146
0
 
6
 
! ќтговори
јз преди 1 година
¬ структурите на ћ¬– и пътна полици€ има (както във всички социални сфери) хора вс€какви. јдмирации за онези, които са де отдали на призванието да паз€т сигурността на гражданите. ј другите - какво да ги коментирам!? јбсолютно негодни за нищо индивиди, без капка разум, чувства и морал. ***, паразитиращи в системата, ко€то предлага благопри€тна почва за т€хното "развитие" - много нисък интелект, нулев обща култура и откровени психопати. ”биецът е от тази категори€ - ***!
145
0
 
6
 
! ќтговори
¬арна преди 1 година
ѕреди н€колко години един такъв взриви апартамент във ¬арна.... ѕримерите са безброй. јз лично имам много познати с подобна истори€ и винаги, ама ¬»Ќј√», институциите не могат да направ€т нищо. ѕросто е отчайващо и всички знаем, че н€ма да се оправи
144
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
»махме подобен съсед, милиционер пенсионер, полуидиотт, ама слава Ѕогу умре от рак. Ќай-доволни беха роднините му.
143
2
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
Ѕългаринът е супер изперкала и откачена тваp! ѕазете се.
142
0
 
11
 
! ќтговори
√отин преди 1 година
∆алка държава! ∆алка полици€! ∆алко правосъдие! ѕоръчкова прокуратура! Ќулева превенци€! Ў≈Ќ√≈Ќ Ћ»!? јћј ƒ–”√ ѕЏ“.
141
1
 
17
 
! ќтговори
—амо питам... преди 1 година
«а какво му е на пенсиониран полицай или военен лично оръжие ? ј защо психичнио болен както този бивш полицай ¬—≈ ќў≈ притежава оръжие и кой е отговорен след множество подадени в ћ¬– жалби, многократни оплаквани€ и публикувани снимки на де€ни€та на откачени€ полицай ... ¬ »Ќ“≈–¬ё“ј ѕ—»’ќЋќ√ј Ќя ќЋ ќ ѕЏ“»  ј«¬ј Ќј ∆”–ЌјЋ»—“ј - ј ќ Ќя ќ… ћ≈ ”Ѕ»≈ , ƒј «Ќј≈“≈ „≈ ≈ —Џ—≈ƒј ћ» .... и ето. —ъседа му го убива . Ѕ–ј¬ќ на Ѕ≈«ƒ≈…—“¬јўј“ј Ќ» ѕќЋ»÷»я ...
140
0
 
12
 
! ќтговори
’оландеца преди 1 година
ƒнес правим анализ на вече мъртвата тъкан наречена човещина и общество, за пореден път констатираме проблема, даваме съвет как да бъде решен, след което нищо не следва. ѕреди години имах познат полицай, началник на полицейско в провинци€та. “ой бе начело, защото единствен изпълн€ваше всичко от ...до и не друсаше или не крадеше от служебните коли бензин и не точеше с фактури от управлението - ксерокс харти€, канцеларски стоки, та този същи€ го уволниха,защото преби предишни€ който крадеше.
139
2
 
17
 
! ќтговори
–адослав преди 1 година
¬инаги като стане такова събитие се оказва, че всички сигнали подавани от потърпевшите са потънали н€къде в дебрите на ћ¬–, никога не са стигнали до бюрцето на служител ’, защото ако се захванат със сигнала тр€бва да свършат работа, а далеч по лесно е да обикал€т с патрулката, да отидат на адрес, да не им отвор€т и да напишат накра€ на работни€ ден, посетени ’ бро€ адреси, работа отметната, реално свършена 0 и така ден да мине, заплата да дойде!
138
1
 
21
 
! ќтговори
–адослав преди 1 година
¬ъв всеки град, във всеки квартал и почти във всеки блок има по един такъв шизофреник/асоциален/психопат/наркоман от който всички съседи са вдигнали ръце, скъсват се да подават оплаквани€ и жалби, а институциите вдигат ръце и чакат въпросни€т индивид да изчетка тотално и да убие н€кой, тогава се почва едно питане: ама как се допусна, ко€ институци€ спа и така два дена докато отново институциите засп€т непробуден сън до следващи€т такъв случай! —коро ще се наложи да се саморазправ€т хората!
137
2
 
12
 
! ќтговори
јз преди 1 година
¬сички в ћ¬– на реподбор! ќт постови€ до главни€ секретар. “ест по физическо, професионална компетентност и стрелба.  ойто е под 5 - на борсата. “естовете да се провеждат от външни провер€ващи. «наем как се пишат протоколи от изпити. Ќа тест всички - от постови€ до директора.  ойто не може - на борсата. —имо “ека - главен секретар!
136
0
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ƒо јнонимен 146 Ќикакви междусъседски свади не могат да оправда€т убийство. ƒори и в джунглата. √олеми мъжкари, ама сега в ареста ще реве, ще плаче че е болен, има кръвно и даже ако се наложи ще дойде с *** и проходилка.  акво постигна? “ова цивилизаци€ ли е или див примитивизъм. јма важното да другите да им е зле. ƒокато гледаме само кой бил най-прав, никакво общество не може да се получи. јнархи€.
135
23
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
≈два ли случайно се е стигнало до този край, да чашата е прел€ла но затова гол€ма вина има и майката на убити€ ко€то сега ще си го прибере, та много внимавайте и вие на кой и как скачате да не си намерите майстора накра€.
134
7
 
1
 
! ќтговори
ƒора преди 1 година
«а причините, довели до трагични€ случай, √лавни€т секретар на ћ¬– ѕетър “одоров е посочил изострени съседки отношени€, за които са подавани сигнали от 2020 г. насам. »ма 12 подадени сигнала, като основната част от т€х са от извършител€ по отношение на действи€ на майката на жертвата. —игналите не са били за насилие, а по битови въпроси - шум, цапане на общите части и други подобни.
133
2
 
20
 
! ќтговори
–исто преди 1 година
ƒоколкото разбрах тази бивша кука е със същи€ профил като изззверга, който застрел€ момчето на женски€ пазар. “ози мил роден соц, в който на бившите шапкари и военни гъззове им остав€т оръжието, тр€бва да бъде зачеркнат. ѕо провинци€та е още по-зле. ¬с€кви полуграмотни имммбецили имат оръжие и се чувстват над останалите. Ќе дай си боже да направиш забележка на подобна самозабравила се медуза..
132
2
 
19
 
! ќтговори
—пасов преди 1 година
 ак да съдиш като най-големите престъпници работ€т в ћ¬– и прокуратурата? ћоже да съдиш само държавата в —трасбург. Ќачело на българската прокуратура имаме един бавно-развиващ милиционер √ешев, който си мисли че ще му се размине!
131
2
 
7
 
! ќтговори
ѕатологичен преди 1 година
Ќасилник. ƒа съд€т тези, които са му дали оръжие
130
3
 
16
 
! ќтговори
÷онко преди 1 година
‘алшива държава, фалшива полици€, държава на крадците... всичко читаво емигрира на запад. «а Ѕога брат€, бегайте, спас€вайте се!
129
2
 
21
 
! ќтговори
ѕерфектната система преди 1 година
ѕобъркал се е от 20те заплати и минимум 500 дни натрупан отпуск, изплатени наведнъж. Ќе е за всеки тази работа ! —трес, напрежение ... силна психика се изисква да живееш на гърба на обикновени€ човек ц€л вижот и накра€ да се чудиш какво да правиш по ц€л ден. ƒа н€ма на кой 1 последен път да развееш слънчогледа поне... ех мъка мъка !
128
2
 
26
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
убиецът...бивш полицай. - повече н€ма нужда от коментар.
127
0
 
18
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ѕрисъда искаме веднага и то справедлива! Ѕой и глад доживот, какви из роди!!!!!!—ѕ–ј¬≈ƒЋ»¬ќ—“!!! —ъболезновани€ на близките! ƒЏЌќ ƒЏЌќ ƒЏЌќ и бездънно е... ѕсихопат, какво общество сме , животни. Ќе, животните не са така жестоки, те убиват за да се нахран€т. ***, дано получи заслуженото си, един човешки живот отново си отиде, заради болен и изроден друг такъв.