Италия смята за обидни намеците, че Русия помага с користни цели

"Самият намек за това ме обижда дълбок", каза Джузепе Конте
9 апр 2020 12:54, Павел Гълъбов
262
Италия смята за обидни намеците, че Русия помага с користни цели
Снимка: БГНЕС

Премиерът на Италия Джузепе Конте счита за много обидни намеците, че помощта на Русия за страната му е предоставена с идеята да вдъхнови ответни действия на Рим, като например искане за облекчаване на режима на европейските санкции, предава ТАСС.

Още по темата


„Самият намек за това ме обижда дълбоко. Това е оскърбление към италианското правителство“, каза той в публикувано в четвъртък интервю пред "BBC“.

„Размислите, че помощта, която получаваме от Русия, Китай или други страни може да повлияе на геополитическата позиция на Италия са голяма обида, и то не само за мен, но и за (президента на Русия) Владимир Путин, с когото имах дълъг телефонен разговор и който никога не си е помислял да използва това като лост в момент, когато проявява солидарност с Италия. Те никога не са го искали и дори не са мислили за това“, цитира думите му "Фокус".


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
5
 
7
 
! Отговори
Спас преди 1 месец
Безкористна е подкрепата на САЩ за Италия и ЕС!!!! :))))))))) Щом подкрепата е от Русия и комунистически Китай, то тя е вредна!!!! Путин е виновен!!!:)))))))
226
12
 
2
 
! Отговори
Ангел преди 1 месец
Обидното в случая ,е че Италянците се обиждат. Обидно е дори ,че Германците го коментират!! БЕЗКОРИСТНО ДОБРО ДЕЛО НЯМА!!!! За национално предателство би се сметнало ако помагаш на друга държава безкористно. Това нещо е невъзможно и умния Държавник никога при никакви обстоятелства не би помагал безкористно!!
225
12
 
6
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 1 месец
Прокълнат ляв дегенерат. Заради китайските подкупи погуби хиляди пенсионери.
224
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

... такива документи не се изготвят с помощта на, нито са по силите на обикновените граждани. Накратко казано, знанието ти получено на седянките между побеснели комунисти има стойност на счупен ***. Знам, че ще го прочетеш това, затова да ти кажа, готов съм да те мачкам с аргументи докато ти стане ясно, че си много далече не само от истината, но и от това да си прокарваш изгнилите опорки.
223
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

Относно все по-безочливото ти невежество по отношение на немската конституция: т.нар. Основен закон е гласуван и Ратифициран от ПАРЛАМЕНТА на Обединена Германия. Неграмотниците, които си нямат и идея от Конституционно право, твърдят, че Конституцията трябвало да бъде "гласувана" от Народа, за да има легитимност. Както казваше моя професор по конституционно право: то ако беше така значи Германия а и всяка друга страна никога не е имала валидна Конституция, тъй като .....
222
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

... окупационна сила, след като вече са се съгласили, че Австрия е жертва а на активен агресор. ТОВА е истинската причина, а не "добрата воля" на съветските пияндурници. Така че, предай на тия с които си прекарваш времето, много поздрави от хората, които знаят ТОЧНО как стоят нещата.
221
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

... са предлагали "неутралитет" на страната само формално (т.е. опитвали са се да ги изиграят), за да държат плацдарм за войските си, докато успеят да си гарантират "неутрална", тоест СЛАБА Германия. Знаеш ли какво кара рашките да се съгласят? НЕ "добрата воля" на сатрапа Сталин, а ВЛИЗАНЕТО НА ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ В НАТО ПРЕЗ 54, с което играта на руснаците увисва (защото става ясно, че няма да има "слаба" цяла Германия). Руснаците вече нямат обяснения защо стоят като ...
220
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

.. от 43 година ясно дефинира това, както и всички последващи действия. Австрия има общо правителство дори преди войната да е приключила. Исканията на страната да бъде освободена от окупационни сили се възпира от .... рашките. Няколко пъти. На Берлинската конференция от 54та рашките са съгласни на "неутрална" Австрия при условие ..... че РУСКИТЕ ВОЙСКИ МОГАТ ДА ОСТАНАТ В СТРАНАТА ДО ПЪЛНОТО ИЗЯСНЯВАНЕ НА БЪДЕЩЕТО НА ОБЩА ......... ГЕРМАНИЯ. Разбираш ли, пал/я/чо? Рашките ..
219
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
Няма да обиждате италианците с намеци ей!
218
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

Ти ли гледаш фактите, ти дори когато не знаеш фактите плямпаш, това вече го установихме на няколко пъти: с линкове които не четеш, с теми, с които не си запознат, с неграмотност.

Иначе, си бос и по отношение на "съгласието" на СССР за повторното обединение на Австрия. За разлика от Германия, Австрия бива определена като страна която е освободена от немско владение и е била жертва, а не като активен съучастник в престъпленията на националсоциалистите. Московската декларация..
217
8
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Аз гледам фактите и те са, че съветите са си спазили обещанието към австрия.
А евроатлантическите тролове с бащи партини секретари си пийте хапчетата, че истерясвате май.
ПП. И се гордейте, че както бащите си сте пoдлoги на някого.
216
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 218

Самия италианец е изпечен лъжец и доказан официално мошеник, тъй че единственото което може да се заключи от думите му е, че се прави на ударен. Мафия.
215
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пасквила на таСс щеше да ме разплаче.
214
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Италианеца смята че знае дори какво си мисли Путин.
А всики знаят, че Путин за всичко лъже.
Това го каза и Немцов преди да го разстрелят !
213
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

А най-забавно ми стана като прочетох, че СТАЛИН, е ГАРАНТИРАЛ СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПРЕСАТА, РЕЛИГИОЗНИТЕ СВОБОДИ, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ УБЕЖДЕНИЯ И НА СЪБИРАНЕ"

Само червена гъдулка като теб може да има гьонсуратлъка да постне такова нещо за СТАЛИН и да го представя като достоверно намерение. Ти даже "вярваш" че е бил искрен, хахахаха. Въпреки ГУЛАГ и МИЛИОНИТЕ избити от него и режима му.
212
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

Нищо не ти е ясно! "Не виждам защо да са лъгали" Хахахаха. След разсекретяването на документите на *** става ясно, че предложенията на Сталин са били толкова "искрени", че не е имало никакви планове за политика спрямо новообразуваната Германия. Въобще не са си мислелии, че някой ще се хване! Куриозно Сталин бил "искал" свободна и независима Германия, но поставял условия как да се образува Правителството и с кой да се съюзява Германия. ***.
211
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов

Хахахаха. Английското вики. Абе, Вики, ти дори не разбираш, че това което четеш не противоречи на това което казвам. Борбата на Сталин е била да остави Германия без съюзници след обединениеето и то по дизайн! Тоя дебат се вихри от десетилетия, но на всички запознати са им ясни ходовете на Сталин! Искал е правителство избрано от окупационните сили вместо СВОБОДНИ ИЗБОРИ. Искал е Германия да не влиза в никакви съюзи! Нали е искал независима и свободна Германия?
210
8
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
След като 1955 са го приложили и изпълнили за австрия и предложили отново на червея аденауер, не виждам защо да са лъгали 1952ра.

Отделно вече писах, че самослабоумна евроатлантическа отрепка с баща партиен секретар може да нарича избори по време на окупация "свободни".
209
5
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Шебек слабоумен, няма да ти давам други източници, английското вики си го пише:
"Soviet leader Joseph Stalin put forth a proposal for a reunification and neutralization of Germany, with no conditions on economic policies and with guarantees for "the rights of man and basic freedoms, including freedom of speech, press, religious persuasion, political conviction, and assembly" and free activity of democratic parties and organizations."
208
0
 
3
 
! Отговори
За 45 преди 1 месец
А на тебе ти се отдава само да плюеш нечий коментар. Дори не ти се отдава да напишеш твой собствен.