Австрия предупреди да не се пътува до Западните Балкани

Страната обяви най-висока степен на опасност за 6 страни
1 юли 2020 20:52, Петя Славова
6

Австрия с предупреждение за пътуване до Западните Балкани. Виена обяви най-високата степен на предупреждение за 6 страни, включително Босна и Херцеговина, Сeверна Македония и Косово, съобщава Bulgaria ON AIR.

Призовават се австрийските граждани, които се намират на територията на страните, да се върнат обратно незабавно. Те ще бъдат подложени на задължителна 14-дневна карантина, ако не представят отрицателен тест за COVID-19.

Нови 107 заразени са регистрирани в Австрия за последното денонощие. Външният министър на страната заяви, че част от случаите са на хора, пътували до Балканите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кои са другите две, Сърбия и Албания.
4
0
 
12
 
! Отговори
Black Sea преди 3 години
До # 1Нещо много май ти бодат очите сезонните работници. За твое сведение и да затворят границите си за нас някои страни от ЕС най вероятно тези работници ще бъдат допускани. След карантина или тем подобни. А пък ако толкова държиш да не ходят да бачкат навън пиши едно писмо до премиера та белким вдигне заплатите в селското стопанство като им се плащат и здравни и социални осигуровки. Тогава никой няма да иска да ходи навън да работи за да осигури доход на семейството си а ще си стои в БГ
3
3
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Че се скачат ягодите на ингилизите и гроздето на франсетата,нема божоле тая година...
2
2
 
5
 
! Отговори
Фани Меза преди 3 години
Е да му се невиди, тъкмо се надявахме вируса да си е отишъл, както намекнаха от щаба края на май. Дали ни излъгаха?
1
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро и Бг ще е в тази листа.После ще ви "листнат" и останалите страни в ЕСс та да видим къде ще берете портокали и ягоди тогава.