Борис Джонсън отсече: Антиваксърите са смахнати

Той настоя всички да се ваксинират срещу грип
24 юли 2020 17:45, Нели Христова
68
Борис Джонсън отсече: Антиваксърите са смахнати
Снимка: БГНЕС

Британският премиер Борис Джонсън заяви, че всички трябва да се ваксинират срещу грип, за да не се допусне здравната система да бъде претоварена при нова вълна на коронавируса през зимата, предаде Ройтерс.
Великобритания отваря пъбовете и фризьорските салони

Джонсън изрази притеснението си от подобен сценарий и подчерта, че Великобритания трябва да е подготвена.

В своето изказване, което направи на среща с медицински работници в Лондон, британският премиер нарече противниците на ваксините "смахнати".

 Джонсън заяви, че очаква Великобритания да е преодоляла кризата с коронавируса до средата на следващата година.


68
Още от ЕС
До какво доведе стратегията на Швеция срещу коронавируса?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
Аха преди 2 седмици
По-смахнати ли са от тебе ? Не вярвам..!
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И нон-стоп да протестираме с такъв потенциал като Александър (коментар # 60) няма да стигнем далеч
60
2
 
7
 
! Отговори
Александър преди 2 седмици
Ционистът Борис Джонсън да ваксинира неговите си деца, не да дава оценки на хора, които имат критично мислене. За сведение, Бил Гейтс (евреин) не е ваксинирал нито себе си, нито жена си, нито потомството си. А в ционистката държава САЩ еврейските компании за ваксини са принудили ционисткия конгрес на САЩ да гласува закон, по силата на който никой не може да съди компания-производител на ваксини за странични ефекти (разбирай болести и смърт).. Лесно може да се верифицира таз информация.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Първо да ваксат БСПто и да видим колко е вредния ефект.и Радко
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като чета коментарите започвам да се съгласявам с вас. Много моля не се ваксинирайте, нека подобрим генофона по естествен път и глупаците да измрат по-бързо.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДрОгаре не се ваксинирайте вие и цялото ви котило никоГда.........освободете ни от ВАС.
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вие двамата си отворете ЛС и там се джафкайте на воля.
Тук не е зоологическа градина, а място, където да изразиш мнение по темата.
55
1
 
4
 
! Отговори
кво преди 2 седмици
който иска се ваксинира и няма кво да злобее на хората които не искат, ваксинираните ще си имат "предпазната бариера", така, че кво толкова се пънат да коментират тия които не желаят, че на всичкото отгоре анг. премиер и ги обижда

защо обижда хората, не знам отговора, като няма смисъл, нали ваксината ще му спаси неговия задник, кво се тормози толкоз за тия дето не искат..?????? ЗАЩО???
54
2
 
1
 
! Отговори
Бил преди 2 седмици
Ваксина ще има за всички.
100$ × 7 млрд...
53
1
 
5
 
! Отговори
До 48 преди 2 седмици
Ама ти вярваш ли си на това,което си написал. Значи учените са с частични познания,а ти с пълни, та отричаш неща, за които не си квалифициран. Мисля,че трябва да се съсредоточиш върху неща,които са достъпни за нивото ти на интелигентност, хубаво си споменал доматите - мисля,че можеш да измислиш някаква салата и да изпиеш едно питие. Това е в компетентността ти. Микробиологията изисква много четене.
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 49

А, нямам ли довод? Първи довод- ваксината няма да е от типа,който ти посочваш.Защото има множество изследователски лаборатории по света,които работят при железни правила и по конвенционален подход.

Второ - ако ваксината влияе на днк, ваксината,от типа който посочваш. На какво влияе вирусът в клетката, за да я накара да си смени програмираното действие и да започне да работи за вирусната репликация?
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма значение аз какво усещане ти давам. Радвам се ,че четеш,поне на приказки.Можеш ли да ми обясниш,щом си толкова обидчив как вирусът кара клетката да работи за него? И кой е заявил,че ваксината срещу коронавирус ще е точно от този вид,който ти си посочил?

И ако си чел поне по 2000 страници на месец в живота си, мисля,че държанието ти нямаше да е като на интелектуален бройлер, нито постовете ти - необмислени и едностранчиви,нищо не доказващи.
50
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя пич кефи ! Много, много не бръсне "новите редове".....
49
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Жалък човек, нямаш нито един състоятелен довод. Прочел съм 2000 страници през последния месец. Ти не ми даваш усещане, че си интелигентен и информиран, а само претенциозен. Нали разбра, бе.
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вирусът върху нищо не влияе бре, робот, защо се правиш на интелигентен, след като не разбираш елементарни концепции? Вирусът превзема клетката и я използва, за да се мултиплицира. Не ти "вписва" съмнителни "инструкции" посредством непроверени механизми. След като "учените" едни ГМО домати не могат да направят, ами миришат на риба, смятай какво ще стане, като почнат да ти бъзикат твоето ДНК със частични познания, и почти нулево тестване?
47
2
 
1
 
! Отговори
До 45 и 46 преди 2 седмици
И не ми говори на "бе" преди да прочетеш първите 2000 страници литература в живота си.
46
1
 
1
 
! Отговори
До 45 и 46 преди 2 седмици
Първо, ти представяш частична информация - тоест идея и коцепция на една компания за ваксина. Това не изключва други множество други изсгледователи да подходят по конвенционален начин! Също така защо реши ,че ваксината влияе върху днк,а вирусът върху какво влияе?
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЧЕТИ БЕ, това са за момента най-оптимистичните кандидат-ваксини, mRNA варианти. Толкова е лесно да прочетеш и да разбереш, по-малко от 5 минути буквално, стига да знаеш някакъв език, различен от Български.
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 40

Пълна глупост. Ако можеше науката на този етап да програмира днк по желание, щеше да е много по-лесно лечението на много болести. Всичко изглежда много лесно,когато не си чел и 2000 страници през живота си
43
1
 
1
 
! Отговори
Така е. преди 2 седмици
Прав е.