Лондон и Париж харчат над 31 млн. евро срещу незаконната миграция

Франция удвоява патрулите по плажовете на Северна Франция
29 ное 2020 09:16, Ния Христова
9
Лондон и Париж харчат над 31 млн. евро срещу незаконната миграция
Снимка: БГНЕС
Великобритания и Франция постигнаха споразумение свързано с борба с незаконната миграция през Ламанша, предаде Асошиейтед прес. За целта Франция ще удвои полицейските си патрули по плажовете в северната част на страната в опит да се спре незаконното преминаване на мигранти през Ламанша с малки лодки, уточняват още от агенцията.
 
Ще бъде засилено и наблюдението чрез дронове, радарно оборудване, оптико-електрически бинокли и фиксирани камери. Лондон и Париж са се съгласили да похарчат над 31 млн. евро.
Още по темата
 
Нелегалните мигрантите отдавна използват Северна Франция като отправна точка, за да достигнат Великобритания - чрез камиони или фериботи. По време на пандемията от коронавирус заради въведените ограничителни мерки предпочитан метод са малките лодки през Ламанша, допълват от Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Велика Франция преди 3 години
Англия винаги е завиждала на ццивилизационната тежест на Фрянция и от факта, че Англия е създадена от Франция. В продължение на векове английския кпал е бил васал на френския и френския е бил езика на дворянството. Освен това Париж е много по-величествен и красив от тесния и вонящия на мухъл Лъндън. Vive la France!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но за сметка на това Германия харчи 1 милиард за борба с несъществуващите десни радикали, като напълно пренебрегва ръгащите с ножки и изнасилващи пришълци.
5
4
 
13
 
! Отговори
Цирк преди 3 години
Каква пародия, и тези две страни участваха с разбиването на арабският свят и подкрепят терористите и преврати те който доведоха до мигранската криза и нашествие на *** към Европа.
4
0
 
5
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 3 години
При баба меркел
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ордите от opки заливат Цивилизацията и оакват всичко, до което се докоснат, а Цивилизацията не хае за опасността.Така загива Рим, така ще загине и днешната Цивилизация, от ръцете на варвари.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези и в Сирия харчеха уж срещу Идил, но от това терористите само се множаха.
1
2
 
15
 
! Отговори
Lupi преди 3 години
Направо да ги давят, по-евтино ще излезе.