Испания с нови изисквания при влизане на български граждани

Цяла България е поставена в списък на държавите в риск
23 авг 2021 15:17, Ния Христова
22
Испания с нови изисквания при влизане на български граждани
Снимка: БГНЕС
По информация на българското посолство в Мадрид от 23 август 2021 г. в сила влизат нови изисквания при влизане в Испания за български граждани. Те ще трябва да представят тест за коронавирус, сертификат за ваксинация или документ, че са преболедували, съобщи БНР.
 
Към момента цялата територия на България е включена в списък на държавите в риск, а не само определени райони, както беше досега.
 
Санитарния контрол на случаен принцип на всички международни пътници, които влизат в Испания също продължава - контрол на температурата и визуален контрол на общото състояние. Остава в сила и попълването на bормуляра за санитарен контрол, публикуван на сайта на Министерство на здравеопазването на Испания, както и получаването на QR код след попълването му.
 
От българското посолство в Мадрид припомнят, че децата на възраст под 12 години са освободени от задължението да представят диагностични тестове, но следва да имат попълнен Формуляр за санитарен контрол.
 
Посолствата и консулствата на България в Испания са готови да окажат съдействие при необходимост на всички български граждани.

22
Още от ЕС
Антиваксъри, пандемия... Как ЕС се справя с дезинформацията?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 20 не не прекаляваме на плажа е леш!Едно устройство се сканира с името си освен това ако не вярваш зимаш адреса на устройството и го въвеждаш в проверка по мак адрес!!!!Пак казвам правиш птоверка на МАК адреса и веднага виждаш кой е производителя!!!Тия май адреси обаче дава съобщение Няма таково устройсъво или производител!Аз ги хващам както с таблет преди 2018 год така и с телефон директно!На новите функцията е скрита наточно вероятно и иска приложение от типа bluetooth low energy finder!
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абе с тия мак адреси прекалявате вече. Ако си включиш bluetooth това, което "сканирате" са други устройства, които са в обсег, а всеки има телефон в джоба, тъй че не сканирате за ваксинирани, а виждате телефоните на хората около вас. Що за абсурди вярвате. Дискредитирате хората, които с право се притесняват от дългосрочните ефекти от ваксините.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 17 Чусваташ се супер, защото си сред свои хора сред всичките турци и "бежанци"
18
2
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 3 седмици
Не ги дразнете, че ще почнат да ни бият ваксинираните. То сума държави не искаха нищо, докато бяхме зелени. Даже и тестове не искаха от никой. Ама вече не сме зелени. И сега стана рев голям. Хем мерки не можело, хем ваксини не искаме, хем тестове трябвало за всички. Искаме си обратно живота, но то няма как без да правим нищо. Та си ревем.
17
6
 
3
 
! Отговори
От немско преди 3 седмици
Кракът ми нестъпва в такива пропаднали държави . Чувствам се супер в немско
16
0
 
4
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 3 седмици
До Анонимен (15): Данчоооо хапчетата, данчооо! Няма обемни скенери, данчо... никой не те облъчва с тях тежко терористично, данчооо...
15
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
сканирате сканите незнам ко сканирате ама летищните скенери засичат нано частиците и 12 буквено цифрения ви код който емитирате чрез BLow energy.https://youtu.be/VHAGuc9T1yU
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до роумингаря естествено че ще минаваш те скенерите засичат парамагнитните частици SPIONs и Графен оксида в тебе и МАС адреса който излъчваш!
13
4
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 3 седмици
В общия случай в Испания живеят 99% бачкатори, които там печелят наполовина на студент, работещ в склад в СОфия. Това е реалността. Да не говорим, че не могат и да сънуват заплатите, които взимат добре платените специалисти из западните компании в България.
12
6
 
6
 
! Отговори
Роумингар преди 3 седмици
До До 1. През юли и август пътувах няколко пъти из европа, вкючително до българия. Заедно с личната си карта си показвам и европейския сертификат за ваксинация и минавам без проблеми всякакви граници, цветое, санитарни контроли и чек-ини.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нещо не разбирам каква е разликата, те и преди искаха тест или сертификат за ваксина.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нашите роми са налазили Белгия и Германия , а не Испания. Отиват там, където дават най-големи социални помощи.
9
4
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 3 седмици
Яко лъжете т'ва ваксаните. Пътуваш само със серификат единствено в твоя измисления свят. Щото си мислиш, че други не пътуват.
8
9
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 3 седмици
Кой нормален ходи да работи и живее в Испания. Повечето са от тези, дето са леко тъмнички по рождение и издържат на иддиио.тс.ките жеги. Тия същите отдавна представят имиджа на България, даже испанците имат такава представа за всички българи. Ако за почивка ще си правя кушии по летищата с тестове и нам си какви още измишльотини, няма да е заради Испания. Още повече сега да се бутам между ваксинирани заразоносители? Искам, ама немам желание.
7
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То това като при нас в началото на пандемията - уж локдаун, ама си докарахме нашенците, а те съответно ни донесоха вируса и работата оттече... Та и тия сега, пазят се, ама пускат ваксинираните развъдници на вируса без тест! После ще реват и ще се чудят от къде им е дошло!
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
тва се отнася за бг махалите, те са налазили испания
5
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще има крути мерки за маймуните от България. Пак станахме за посмешище в ЕС
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 1 : Скоро и с еднопосочни до Отвъдното ще започнете, ама никой не ви е виновен, сами си носите пълна отговорност
3
8
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 3 седмици
Трай там, бачкай за 2000лв. в склада и плащай като поп за PCR-и. Айде марш.
2
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нищо не правят докато не започнат да искат отрицателен тест и на ваксинираните! Ваксинираните разнесоха заразата навсякъде точно защото минават само със сертификат, въпреки, че вече е доказано, че също боледуват и заразяват!