Краят на ерата Меркел - Германия е постигнала сделка за коалиция

Олаф Шолц ще стане канцлер много преди Коледа
24 ное 2021 15:56, Нели Христова
36
Краят на ерата Меркел - Германия е постигнала сделка за коалиция
Снимка: БГНЕС

В Германия е постигната сделка за коалиция.

Социалдемократите, Зелените и Свободните демократи се споразумяха за управлението на страната.

Вероятно Германия ще има ново правителството много преди Коледа. Тройният съюз ще замени досегашната голяма коалиция на социалдемократи и християндемократи.

Канцлерът Ангела Меркел, която не се кандидатира за пети мандат, вероятно ще бъде наследена на поста от сегашния си финансов министър, социалдемократа Олаф Шолц.


36
Още от ЕС
Свободни зони или ад - какво е да си част от ЛГБТИ общността в Полша?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Извинете: ерата Меркел.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Краят на етата Меркел преди няколко месеци предизвести края на ерата Боце от Банкя. ХДС-ХСС създаде ЕНП в България като противовес на НДСВ и БСП, а Меркел дондуркаше Боце цели 14 години и му прощаваше всякакви пориви за собствено обогатяване, комбини с несъвсем честни и спазващи закона бивши съратници от борческото минало, едноличното му управление, особено биещо на очи през 3-ия мандат, избора м.г. на новия гл.прокурор и редица други минали по ръба на ножа солови изяви.
29
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 5 дни
Справедлив Свят...Справедлив...или...яхтите ви ...офшорните ви...милиардите ви...нямат значение...прочетете Човешката История за Бога...империи са загивали... къде е хитлер...къде е сталин...къде е...къде сте вие бре..."управляващи ни"...убиващи ни
28
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 5 дни
с цялото ми уважение към Народите им...политиците им...убиват Света ни...и народите си също!
27
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 5 дни
ЕС...учете китайски и руски...Свободният Свят може и без вас!
26
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 5 дни
Германия имаше историческият шанс да превърне света ни в...Рай,предпочетоха да работят за нов райх...нелепо...когато китайците и руснаците ви налазят...не хората а .....това е нелепо...примитивно...водещо Света ни към гибел...забравяте Бог...дал ни животите като Свободни,Социални същества...убиват Планетата ни...и ги подкрепяте...китай и русия защото сте суровинно зависими...импотентни..платени..корумпирани..разчитате,че найвните американци ще изпратят отново децата си на смърт..за да може вие..
25
1
 
4
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 5 дни
Германия празнува края на "ерата Меркел"!
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ерата меркелица е една от най-мракобесните в историята на Германия. Съсипа ги оконателно отвътре с джендъризъм, дегенеративна политика и какви ли не други либерастични сатании. Те си спинкат сладко обаче.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
А ще вместо национал-социалистическа Германия, зеленал-социалистическа. Почти няма разлика.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тая напълни ЕС от кол и въже и сега бяга )
21
2
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 6 дни
Краят на ерата Шкеназка Германия ! Смъртъ за Шкеназките руско-швабски евреи! Турци мръсни!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Нели, ограмоти се малко, първо поднасяш факт, а накрая - ми то не е сигурно. Олаф Шолц ще стане канцлер в подзаглавието и последното ти изречение "...вероятно ше наследи..."ОШ е кандиат и го подготвят, но докато не мине гласуването, всичко е възможно
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Живея в Германия и това според мен е изключително лоша комбинация - червени и зелени да управляват. Говорим за икономика, изключително ориентирана към промишленост и производство
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
17, принципно си прав. И много германци мислят така - затова и наказателния вот. Обаче, никой за момента не си дава сметка, колко управелнски неграмотни са тези които идват. Ще раздават едни пари, ще вдигнат едни данъци... и икономика на ветрогенратори това е тяхната визия и програма. Като им погледне човек и министтирте.. не че е цвете Меркел, но ше я търсят..
17
3
 
14
 
! Отговори
Бабата преди 6 дни
съсипа европата, тия след нея ще я довършат
16
2
 
16
 
! Отговори
германец преди 6 дни
Меркел съсипа много неща под диктовката отвън и нанесе с лоши последици пускане на емигранти от рискови държави.Германия дръпна назад и вече е с инфлация над 4,6 %Вместо да ползва евтин газ тя забави под натиск от САЩ северен поток и цените ще имат тежки последици з аикономиката -довиждане Меркел ням ада ртъжим за теб и дано заместника ти е в час
15
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Никога не мога да простя на Меркел умишленото съсипване на България чрез политическата подкрепа за Шайката и Тиквата. Най-вероятно става въпрос за някаква изкукуригала баба, която също съсипа и Германия като покани терористите от ИДИЛ.
14
2
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 6 дни
Коледа е след месец По интересно е след Коледа как ще е особено Март
13
2
 
17
 
! Отговори
Някой си преди 6 дни
Там край на ерата Меркел! Тук на " ерата" Борисов! Нормални неща са.само че Меркел се оттегли сама! А нашият ние го принудихме!-:)))
12
0
 
12
 
! Отговори
3ЕЛЕHИ ПPЪДHИ преди 6 дни
Старата песен на нов глас! Поредното въплъщение на самоунищожителната лява политика на Меркел, че сигурно и по-зле!