АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го краде

Ако им липсва "Коалиция за България" - да заповядат, обяви Румен Петков
126
АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го краде
Снимка: БТА

Ако на БСП много им липса марката "Коалиция за България" сме готови да обсъдим тяхното приемане във формацията, обяви пред журналисти председателят на АБВ Румен Петков.

Още по темата
"Не знам как може да откраднеш нещо, което не принадлежи. Ние сме внесли в ЦИК документи", обясни той по повод претенциите на БСП за собствеността на марката "Коалиция за България".

"Ако на БСП много им липса закъснялата носталгия по марката „Коалиция за България, сме готови да обсъдим тяхна молба още днес, само двама от партньорите все още имат резерви да ги приемем", коментира Петков и направи интересно сравнение: "Ще ги посъветвам да се вгледат в предшественика. Ленин стиска каскета и никой не му го краде. На тях все някой нещо им краде", заяви лидерът на АБВ, цитиран от "Фокус".

Председателят на политическата формация "Коалиция за България" и лидер на АБВ Румен Петков внесе в ЦИК документите за регистрация за европейските избори на 26 май на формацията. Листата на политическата група е оглавена от проф. Боян Дуранкев.

"Коалиция за България“ е съставена от общо 7 партии- ПП АБВ, ПП "Обединен блок на труда Български лейбъристи", ПП "Българска партия Либерали", ПП "Възраждане на Отечеството", ПП "Българска левица", ПП "Движение за социален хуманизъм" и политически движение ПП "Социалдемократи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
5
 
! Отговори
БСП в упадък преди 5 години
*** е толкова противна, че никой разумен човек не би гласувал за нея.
105
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изключително гениален съвет на Румен Петков. Все пак, той би трябвало да е не само към БСП-то, но и към Герб. Нали повечето от тях са също от БКП-то. Така че дръжте си каскетите като Ленин, другари от ГЕРБ и БСП. Ако не го направите, ще ви откраднат ог гласовете на поредните избори.
104
1
 
5
 
! Отговори
Хахахахахахахахаха преди 5 години
Кефи ме аргументацията, Владимир Илич е непререкаем авторитет и за двете страни в спора :)
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се регистрират поне десет коалиции с това име. На едната България да езписано с "а" накрая, или вместо "за" да е "3а" и т.н. Тия с деменция и купените неграмотни ще играят лотария, ако няма номера. И гласовете на *** ще се разпилеят.
102
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С чиста съвест мога да гласувам за АБВ,те поне наистина защитават българските интереси!
101
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 5 години
те ,че крадът електората на БСП се знае , но сега едва ли това може да се повтори !
100
2
 
7
 
! Отговори
Xa ха преди 5 години
Всичките сте каскети-милярдери с откраднати от нас пари !!!
99
1
 
11
 
! Отговори
Подличък номер преди 5 години
П'одличък номер, няма какво да се каже. Бойко би трябвало да почерпи Румен Петков за идеята.
98
2
 
11
 
! Отговори
Патерица на ГЕРБ преди 5 години
АБВ евродепутат надали ще получат, но колкото гласове успеят да съберат, реално ще са в полза на ГЕРБ. Те са стари коалиционни партньори, какво друго може да се очаква.
97
2
 
8
 
! Отговори
до 101 преди 5 години
Вероятно ти си единственият, неотвратен от ГЕРБ, който краде и от босия цървулите вече 10 години.Трябва много голяма лъжица да ти пълни устата, за да приказваш лъжи - пантент на любимата ти крадлива партия , която ще остане в историята с унищожението на 144 българи на ден, от просперитета, който СИ създаде.
96
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целта е да се заблудят голяма част от хората, за да бъдат отнети гласове от БСП.Цинизмът, с който се говори, е ясен. Защо не се казват АБВ и коалиция? Какви са тези лейбърсти - просто да умреш от смях...АБВ си показа рано рогата и не може да спечели доверието с никакви аргументи, даже и с цинични.Вероятно имат за стратег Цв.Цв., който обсеби мотото на НДСВ.Ясно е, че тези властолюбци са готови на договор с всеки, който ще ги храни на държавната ясла.Заявка за морал в управлението! Нов!
95
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички до един сте крадци.
94
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ниновските *** се хвърлиха да жалят как уж електоратът им щял да се подлъже от абв-то. Другари, босът не ви ли обърна ли внимание, че с такива твърдения убеждавате публиката на какъв ниско интелигентен избирател разчита бсп и всъщност обиждате. Защо не ви минава през ума, че не подлъгани, а отвратени от бсп избиратели ще се обърнат към друга близка им алтернатива?
93
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, доста хора ще се заблудят от старото име,имайки предвид кой гласува за руската партия.
92
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се абстрахираме от правната страна на въпроса, АБВ постъпват като селски хитреци, опитвайки се да спечелят вот от избиратели, които ще се заблудят, че гласуват за БСП. Това е нивото на морала в българската политика - не се опитват да убеждават гражданите да гласуват заради техните политически намерения, а с шмекерлъци по байганювски да припечелят някой глас повече. Тази регистрация за мен е липса на достойнство, не че толкова ми пука дали гласовете ще отидат за БСП или за АБВ.
91
5
 
13
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Нали щяхме да сме правова държава?То ситуацията е проста-ако БСП са регистрирали запазена марка "Коалиция за България",то имат всички права.Ако обаче не са го направили-всеки,който превари може да ползва това име!Много вероятно да е точно такаи вехтия лисугер Гоце да е лапнал сиренцето!.
90
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сбогом комунисти
89
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ти стискаше каскета години наред,но сега го захвърли и се даде на ГЕРБ.КАК НЕ ВИ Е СРАМ!
88
1
 
15
 
! Отговори
batevale преди 5 години
Самуел Клемънс(Марк Твен) беше казал: "Ако изборите можеха да решават важни въпроси , щяха да ги забранят ."...На България са и нужни държавници ,а такива отсъстват в целия ни "политически" спектър.Маса от надъхани политикани ни казват: "Гласувайте за нас масово ,за да плюскаме безкасово !"...........
87
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-ха ! Румбата Петков след една бутилка за загрявка му е дошъл гениалният ход .Сега тези(БСП) няма да успеят да разяснят на бабите за какво става въпрос и пак позор .