Цветанов убеден: ГЕРБ ще спечели евроизборите

През юни започват номинациите за местните избори, каза той
13 апр 2019 21:29, Анисия Иванова
287
Цветанов убеден: ГЕРБ ще спечели евроизборите
Архив: Булфото

ГЕРБ ще спечели европейските избори. Фактът, че някои социологически агенции в момента дават малка преднина на БСП – може само да мотивира структурите ни да работят още по-активно.

ГЕРБ подкрепя водещия кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер и вярваме, че той може да ни помогне в осъществяването на целите ни, заяви в Пловдив зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от партията.

Цветанов похвали областния координатор на ГЕРБ в област Пловдив Георги Мараджиев, който за една година успя да даде нужния импулс в работата на структурите, като през това време дори се изградиха нови младежки организации на ГЕРБ.

"Като кмет на Стамболийски Мараджиев също се справя отлично и това личи от усвоените по европейски програми 10 млн. лв. Община Стамболийски се развива бързо и това само доказва колко важна е европейската солидарност и стабилността в държавата“, уточни Цветанов.

"Няма как все още да говорим за конкретни кандидати за кметове за местните избори през есента. На номинационните събрания, които стартират юни, ще бъде отчетен и приносът на всеки един потенциален кандидат за кмет или общински съветник по време на предизборната кампания за евровота“, подчерта Цветанов.

Той коментира, че ГЕРБ има предимство пред политическите си опоненти в борбата за кметския пост в Пловдив, защото при управлението на партията и Иван Тотев градът се развива, все повече се превръща в привлекателно място за туризъм и бизнес и съвсем заслужено получи домакинството на инициативата „Европейска столица на културата“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
2
 
! Отговори
33 000 000 000 ЕВРО преди 5 години
33 000 000 000 ЕВРО ВЪНШЕН ДЪЛГ ОТ ГЕРБ КРАДЛИВА МАФИЯ КОЙ ЩЕ ПЛАЩА РОБИ СЪС 500ЛВ И ПЕНСИОНЕРИ СЪС 300ЛВ
214
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ще ги спечели на кукуво лято...кой луд ще гласува за партията на Цецо крадецо...
213
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено, че ще ги спечели срещу такава нефелна "опозиция". Ще спечелят и местните после и парламентарните и ще управляват повече от бай Тошо както се очертава с такава опозиция и такъв материал .
212
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 217 и аз за апартаментчици, соджуци, " Пунти Мари" не гласувам.
211
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще гласувам за бсп , вече съмготов за изборите . Благодарениена цветан цветанов , изборнияексперт на герп .
210
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко друго, само да не е БКП!
209
1
 
7
 
! Отговори
Източен преди 5 години
Тоз бобър, кат го вида и ми се образува стомашно-чревно устройство, идва ми да го залея с матрял.
208
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
цветанов е пълен ***
207
1
 
8
 
! Отговори
1111 преди 5 години
Мисълта ми беше ако е възможно нито един човек да не гласува, но това няма как да стане и с това да покажем че не сме съгласни с политиката и мръсните им игрички те са безумни и пагубни за народа и България.
206
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задължително трябва да се гласува .Негласуването тях ги устройва перфектно .Важното е техните опоненти да ги изтласкатот властта .
205
0
 
10
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 5 години
Герб шъ спичели изборите, а аз шъ си купя още едно апаартаментче
204
5
 
12
 
! Отговори
1111 преди 5 години
Нито един българин не трябва да гласува, да оставим само *** с купените си гласове, това заслужават и герб и бсп и дпс и всички партии, умориха народа, унищожават България.
203
13
 
6
 
! Отговори
и аз преди 5 години
така мисля!Нинова отблъсна хората с тези потомствени синчета , готови да отидат на поредното хубаво местенце, НИКОГА не са страдали, борили за заплата, да се доказват; нищо.НЕВЪЗМУТИМОСТ, която не проявява и Кралят на Испания.
202
2
 
18
 
! Отговори
Крадлив Еврейн ! преди 5 години
скрии се бе нищожествоили *** да лъскаш паметника на Рейгън дето вие евреите го вдигнахте за да унижите Българите
201
2
 
14
 
! Отговори
?????? преди 5 години
Всичко о.к. Само не ми е ясно, как така никой не ги харесва, плюят ги, изкарват им кирливите ризи, а накрая пак те спечелили!Значи все пак повечето ги харесват /ако са реални хора/, следователно и моралът им е като техния, т.е. нямат морал. И кои са тези, които ги харесват ..... ???? Мъртви души или неграмотници? ... А държавата се топи.
200
1
 
24
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
ЦВЪК ТИ СИ ОТВРАТИТЕЛЕН !!!
199
1
 
24
 
! Отговори
44 преди 5 години
Ако не дай боже спечели герб, всички ние гуим достоинството си.
198
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези хора от ГЕРБ съвсем загубиха чувството си за реалността! Вместо да скрият Цветанов в дълбока нелегалност, те непрекъснато го експонират. Явно нямат никаква представа за действителните емоции, които буди личността му. Дори и сред голяма част от съпартийците му.
197
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пука му! Вече има по два апартамента за всяко от децата си. Тъщата ще осигури още един за него и жена му. От пенсията си. Може с площадка за хеликоптер.
196
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е страшна смешка, тука ще е първото поражение, а на другите избори ГЕРБ изчезва. Да си бяхте оправили прокуратурата и съда за тия 8 години във властта и да ви е мирна главата, ама нали друг управлява, вие сте само пионки с апартаменти.