Муджири и Гъргоров отпадат от групата за мача с Нафтекс

След 18-ия кръг тима на ЦСКА е лидер във временното класиране с актив от 48 точки с три повече от Левски, докато Нафтекс е на 13-та позиция с 17 точки
17 мар 2005 17:27,
Муджири и Гъргоров отпадат от групата за мача с Нафтекс
Емил Гъргоров снимка cska.bg
Амиран Муджири и Емил Гъргоров ще пропуснат двубоя от 19-ия кръг на “А” между ЦСКА и Нафтекс. Това стана ясно по време на днешния брифинг със старши-треньора Миодраг Йешич.

"Емил Гъргоров премина и втори медицински преглед късно снощи. Има счупване в лявата ръка, но с точната диагноза можа да ви запознае единствено д-р Якимов. Със сигурност ще пропусне мача с Нафтекс (Бургас), а може би и този със Спартак (Варна). Надявам се в паузата на първенството той да се възстанови,” каза сръбският специалист пред журналисти.

Амиран Муджири също пропуска мача в събота, след като получи разтежение на заниманието във вторник. Беноа Кое ще се завърне в групата.

Относно мача с Хебър (Пазарджик) за купата Миодраг Йешич заяви, че някой от играчите са се представили под своите възможности.

"Важното е, че се класирахме за полуфиналите от турнира за купата на България. Всеки, който носи екипа на ЦСКА трябва да дава всичко от себе си. Не всички показаха това, което исках да видя, допълни треньорът.

След 18-ия кръг тима на ЦСКА е лидер във временното класиране с актив от 48 точки с три повече от Левски, докато Нафтекс е на 13-та позиция с 17 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание