В Селтик предпочитат Стилиян Петров пред Рой Кийн

Треньорът на "детелините" Гордън Страктън е казал, че за него е по важно да задържи Стилиян, отколко да ангажира Рой Кийн.
28 ное 2005 11:04,
В Селтик предпочитат Стилиян Петров пред Рой Кийн
Само Стенли знае къде ще продължи кариерата си
Треньорът на "детелините" Гордън Стракън е казал, че за него е по важно да задържи Стилиян, отколко да ангажира Рой Кийн.

Капитанът на националите има договор със Селтик до юни 2007 г., но е в полезрението на клуба от английската Висша лига Блекбърн.

Въпреки, че медиите в Шотладния почти сигурно пращат натирения от Манчестър Юнайтед Кийн в отбора на  "детелините", клубният президент Дермот Дезмънд също смята сключването на нов договор със Стилиян Петров за свой приоритет.

Пред шотландските медии треньорът на Стенли се скъса да го хвали:"Петров е по-важен от всичко друго за мен. Как да обясня това. Той има всичко. Преди го познавах само от телевизията, но това никога не ти дава пълна представа за даден играч. Сега познавам Стан който е велик играч и голям човек. Всеки тук смята, че той е страхотен."

Стракън  допълни, че е наясно, колко трудно е да се задържи толкова класен играч:"Трябва да го убедим, че клубът може да изпълни всяко негово желание. Селтик трябва да го убеди, че той може да стане още по-добър тук."

Остава да видим какво ще реши самият Стенли, който в началото на кариерата си в Шотландия бе най-лошо платеният играч на Селтик. Дали таланливият халф ще играе рамо до рамо с Рой Кийн, или ще търси нови предизвикателства в по-класно първенство?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание