Проблеми с контузии в двата лагера преди Вечното дерби

Срещата е в събота от 16.15 чaса на Националния стадион "Васил Левски"
6 мар 2014 15:49,
2
Проблеми с контузии в двата лагера преди Вечното дерби
снимка: Bulgaria On Air

Отборът на Левски ще трябва да демонстрира дълбочината на своя състав, след като 2 дни преди Вечното дерби срещу ЦСКА има значителен брой отсъстващи в лагера на "сините".

Вратарят Пламен Илиев получи травмата по време на официалната тренировка на отбора в сряда, като има съмнения за счупен пръст на ръката. Така на вратата селекционерът на Левски Антони Здравков ще разчита на Горан Блажевич.

Даниел Димов бе върнат в първия отбор от юношите, но поради натрупани картони ще пропусне срещата. Очаква се в центъра на синята отбрана да си партнират Станислав Ангелов и Аймен Белаид. На дясното крило Здравков ще избира между вече възстановилия се Дъстли Мюлдер и новото попълнение Пламен Крумов.

В лагера на ЦСКА също имат проблеми с контузени играчи.

Твърдите титуляри в състава на ЦСКА Стивън Сънди и Жереми Фо-Поре са под въпрос за вечното дерби с Левски. Двамата все още лекуват контузии, но най-вероятно ще стиснат зъби и ще излязат титуляри за червените срещу Левски.

Сънди най-вероятно ще бъде заменен от Борис Галчев или Тодор Янчев. Опция за Фо-Поре е единствено Бриан Ереро, който още не е записал дебюта си за "червените".

В същото време се разбра, че полузащитникът на ЦСКА Петър Витанов ще отсъства от терените в следващите два месеца, съобщиха от пресслужбата на армейците.

"След направените прегледи стана ясно, че халфът има счупена кост на стъпалото на левия крак и ще се наложи оперативна намеса. Очаква се Витанов да се завърне в игра след около два месеца“, гласи официалното изявление на ЦСКА по случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какъв е проблема и в двата лагера/ звезди /много
1
2
 
1
 
! Отговори
pepi преди 10 години
triabva6e da se predvidi