„Катастрофата Ферари“

Михаел Шумахер завърши едва на шеста позиция в Гран При на Великобритания, докато съотборникът му Рубенс Баричело се класира седми
12 юли 2005 13:42,
„Катастрофата Ферари“
Световният шампион е в криза, според La Gazzetta dello Sport
Така авторитетният спортен вестник La Gazzetta dello Sport описва представянето на „червените кончета“ в Гран При на Великобритания. „Колите са твърде бавни, стратегията неясна, а грешките стават твърде чести. Световният шампион е в криза,“ се казва в материала.

Друго спортно издание, Tuttosport, заяви, че „Михаел Шумахер, Рубенс Баричело и Жан Тод не са успели да дадат разумно обяснение за представянето на тима или да предложат разрешения на проблемите“.

Жан Тод се присъедини към Михаел Шумахер в описването на бавния прогрес на тима: „Проблемите ни не са само в аеродинамиката. Заедно с Бриджстоун трябва да анализираме представянето ни в неделя. Не зная дали ще можем да реагираме толкова бързо, колкото очакват феновете от нас, но определено това ще е голямо предизвикателство", каза французинът.

Михаел Шумахер завърши едва на шеста позиция в Гран При на Великобритания, докато съотборникът му Рубенс Баричело се класира седми. Във временното класиране Шумахер изостава на 34 точки от Фернандо Алонсо (Рено) и с осем от Кими Райконен (Макларън). Рубенс Баричело дели четвърта позиция с Ярно Трули (Тойота) с по 31 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации