След скандал 19-годишен е убит в Студентски град*

Инцидентът е станал около 3 часа в стая на блок №23
Обновена: 29 фев 2012 14:38 | 29 фев 2012 10:07,
396
След скандал 19-годишен е убит в Студентски град*
Криминалисти от 7 РПУ извършват оглед на мястото на убийството. Снимка: архив Булфото

19-годишният Марио Данчев от Перник е убит при масов бой в общежитие в Студентски град.

Инцидентът е станал малко преди 3 часа през нощта в стая на блок №23, където убитият младеж живеел с брат си близнак Мартин и още едно момче - Илко от Добрич.

По първоначални данни на МВР снощи близнаците и техен приятел, с инициали В.Б., обиколили няколко заведения.

Посред нощ един от близнаците се върнал и започнал да тормози съквартиранта им Илко. След свада помежду им той се обадил на брат си за подкрепление.

Междувременно Илко се заключил в стаята, но когато дошло подкреплението, се принудил да отвори вратата.

Тримата влезли вътре и започнал бой. В мелето Марио Данчев се свлякъл безпомощен на земята, прободен в сърцето. Предполага се, че младежът е наръган с нож.

Сигналът за сбиването между студентите бил получен тел. 112 около 3 часа тази нощ от пазача на общежитието.

След минути пристигнали екипи на Седмо РПУ и спешна медицинска помощ.

В момента криминалисти извършват оглед на мястото на убийството, а други униформени разпитват участниците в сбиването – братa близнак, приятеля му В.Б. и съквартирантa Илко, всички те 19-годишни студенти първа година в УНСС.

Към момента никой от участниците в боя не поема вината за убийството.

При изследванията с дрегер две от момчетата, участвали в мелето, са дали положителна проба за алкохол, като едното е било с 1,85 промила.

Продължава работата по случая. От МВР съобщават, че на по-късен етап ще предоставят повече подробности около убийството на момчето.

*информацията е актуална към 10.25 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
0
 
7
 
! Отговори
PFilipov преди 12 години
Прав си, но затова си има логични причини. Едно време имаше един приемен изпит и влизаха само тези, които наистина заслужават да са там. Сега има 10000 университета всеки с по 3-4 приемни изпита (предварителни, предварителни на предварителните и т.н.) и като резултат вече всеки *** с амбиция или амбициозни родители може да стане студент. Към настоящия момент по тази причина студентски град е пълен с хора, които са там само защото мама и тате са им казали така или защото е весело.
330
0
 
7
 
! Отговори
7777 преди 12 години
Преди години се казваше че студентите са бъдещият елит на нацията. Сега са малко студентите за който може да се каже това. Останалата част са бъдещата *** и престъпност на обществото!
329
0
 
10
 
! Отговори
сатана преди 12 години
какво е това студенство те пълни алколики,,дроганти, изкрезили ,боже какво стана с истинските младежи които искаха да учат ,ама наистина учеха без пари без дрехи без дори да добре наядени работещи за да продължават своите знания и постигат мечтите си а сега е пълна лудница нито учение нито знание пълни простаци и алкохолици младежи пона 19 години е какво ще стане от тях ,не сатаната е навлесла навсякъде ужасно и още по ужасно и зловещо ще става ако не се въдвори железен режим, дисциплина и ред
328
4
 
6
 
! Отговори
anons преди 12 години
abe hora,tiq sa ot PERNIK:D
327
0
 
4
 
! Отговори
381 преди 12 години
Напълно споделям мнението ти.Това е жалката действителност която за 20 год. ни наложиха политиците.
326
0
 
10
 
! Отговори
Джо искормвача преди 12 години
Идвам да науча нещо в София
325
0
 
18
 
! Отговори
А преди 12 години
Образованието стои в основата на всяко напредничаво общество. Бог да прости България.
324
8
 
39
 
! Отговори
UHHH преди 12 години
Много се радвам, че имах куража да напусна тази ориенталско-чалгарска ***...Децата ми ще са благодарни, но по-важното, ще са живи и няма да са прости бекове, друсащи кючеци... На децата си може да повлияете до едно време, след това обществото има решаваща роля, а нащо такова е...
323
3
 
33
 
! Отговори
ФАКТ преди 12 години
Проблемът на България е, че много прости хора има в тази държава. Навсякъде по света има простаци, но у нас те са много голям процент от населението. От това идват проблемите! България = Чалга, за жалост...
322
0
 
18
 
! Отговори
BBB преди 12 години
Алкохолът не прощава, ама така е. На всички, които отиват в София да учат им е ясно, че най-накрая получават свобода, да не са контролирани от родители си и се почва - пичка, жени, разварат и така. Айде лека и умната
321
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма мат'рял тука...както казват някои. Щом и студентите се колят значи деградацията е пълна!
320
0
 
50
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Всичко, което случва е отражение на целият ни живот в БГ през последните 22 г. Едно деградирало общество, без ценностна система и морал. Всеки който завърши средно образование, може да бъде студент.Нивото във всички университети е занижено до нула. Чалга, алкохол и наркотици, полуграмотни и неграмотни с претенции, когато дойдат в големият град, незнаят къде се намират и какво правят.Такава агресия,.... много страшно.
319
1
 
8
 
! Отговори
Vui4o0 преди 12 години
до 115 Пловдивчанин - татко ти туй,татко ти онуй,накрая татко ти да не стане баща на детето ти !!!! Няма и да се учудя "татковото"!!!!
318
3
 
26
 
! Отговори
тъжно преди 12 години
До кога ще се избиват тия младежи в тая държава? нека ходят в казармата да се учат на поведение. какво са се разхаитили? дрога алкохол малки момиченца.. на къде отива всичко това думи нямам... Хора моля ви бъдете по добри от къде тая злоба във вас , не разбирам ? Нека Бог пази България...
317
2
 
28
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Млади българи, не се самоубивайте с цигари и алкохол!България има нужда от вас, родителите ви имат нужда от вас, приятелите ви имат нужда от вас.Алкохолът и тютюнът са оръжия за масово унищожение, а не веселба!помнете, че този който ви подава чаша с алкохол или цигара ВИ ДАВА ОТРОВА!ПОМНЕТЕ, ЧЕ КОЙТО ПИЕ, ПИЕ СЪЛЗИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ , КОЙТО ПУШИ-ПУШИ ЗДРАВЕТО НА БЪДЕЩИТЕ СИ ДЕЦА, ЗАЩОТО НИКОТИНА Е ГЕННА ОТРОВА!Ако сте истински българи, не се наливайте и не пушете!
316
0
 
1
 
! Отговори
Vui4o0 преди 12 години
до 77 FACEBOOK - глупав и необразован ***,всеки има тъмни страни,та понеже използваш "GOOGLE" погледни какво пише там за един от най-обичаните USA президенти !!!!
315
9
 
7
 
! Отговори
попа преди 12 години
Едно е сигурно - на министър, завършил ВИФ (посегашному НСА), дай му само пропусквателен режим като решение на проблема. А всъщност не може (или не иска) да измисли адекватното противодействие на тия случаи и като цяло на пошлостта и престъпността в Ст.Град - като се даде работа на младите хора и всеки се хване да бачка по 12 часа студентска работа, да го питам ще има ли време (и сили) да ходи да се ръга с ножове. Като бях студент разтоварвах ТИРове денем и нощем - питай ме бил ли съм се 1 път.
314
3
 
5
 
! Отговори
до 373 преди 12 години
То в ПеУник....***! Като коментираш Перник поне научи, че проблема на говорящите е в буквата Л, а не Р.
313
1
 
12
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ДОКЛАДОТ 7 РПУ ДО М-Р ЦВЕТАНОВГ- Н МИНИСТЪР,- ТЪРГОВИЯТА С ДРОГА, ИЗНАСИЛВАНИЯТА И УБИЙСТВАТА В СТУДЕНТСКИ ГРАД, СЕ РАЗРАСТВАТ С НОРМАЛНО ТЕМПО.- ПЕЧАЛБАТА РАСТЕ.А НИЕ Я ПАЗИМ...
312
0
 
22
 
! Отговори
До всички преди 12 години
Единственото нещо което знаете: БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА МРЪН БЛА БЛА МРЪН. В студентски град са събрани, млади неузрели хора,какво искате да правят вечер!? Инциденти стават,полицията знае за тях, държавата има възможност АКО ИСКА да превърне студентски град в истински европейски кампус,НО НЕ го прави, а и може би НИКОГА няма да го направи заради нарушени "интереси" И последно ако 1/5 от енергията която използвате за "плюене" и "философстване" я насочите към нещо добро и позитивно, БГ щеше да е по-до

Спонсорирани публикации