Обир за милиони. Като на кино

Спретнаха заградителни КПП-та за залавяне на обирджиите
Обновена: 12 апр 2012 14:39 | 12 апр 2012 09:00,
254
Обир за милиони. Като на кино
МВР направи КПП-та, за да издирва обирджиите. Снимка: Impact Press Grouр

Полицията в страната все още издирва наглите обирджии, които снощи разрязаха и обраха инкасов автомобил, съобщиха от МВР.

В района на обира, в община Севлиево, са изградени контролно-пропускателни пунктове.

Нападението над инкасовия автомобил е станало в района на село Петко Славейково. Сигналът за кражбата е подаден около 19.45 часа снощи на телефон 112.

По първоначални данни на разследващите, докато автомобилът с парите пътувал от Севлиево за Ловеч, от страничен път изскочил микробус, който умишлено се блъснал в инкасовия и го блокирал.

Още по темата

От микробуса излезли двама маскирани, облечени в полицейски униформи, които били въоръжени.

След минути се появили още два автомобила, от които също изскочили двама, облечени като ченгета.

Те заплашили шофьора на инкасовия автомобил и охранителя, който пътувал до него, и с помощта на флекс направили разрез в каросерията, откъдето взели част от наличните пари. По предварителни данни са превозвани около 2 млн. лева.

Непосредствено след подаването на сигнала за кражбата, са предприети заградителни действия от четири областни дирекции на МВР – Ловеч, Габрово, Плевен и Велико Търново.

Микробусът, който е предизвикал умишлената катастрофа с инкасовия автомобил, е намерен малко след инцидента опожарен. От обриджиите засега няма и следа.

Пред Нова телевизия вътрешният министър Цветан Цветанов коментира, че в момента се прави втори оглед на мястото на кражбата.

Той увери, че са предприети всички необходими действия по разкриването на обира, но изрази учудване защо инкасовият автомобил не се е движил по първокласен път, каквито са изискванията по закон.

Цветанов допълни, че за момента разследващите не откриват съпричастност към обира на шофьора и охранителя, пътували в автомобила.

Министърът каза, че подобен обир с разрязване на автомобила се извършва за около десетина минути.

Открадната сума се уточнява, но "може би се говори за около един милион", призна МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
48
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 12 години
Как да не ги обичаш тези хора обирджийте? Нали ако не обичаме обирджии ще мразим любимото правителство!
124
0
 
34
 
! Отговори
Vesko преди 12 години
vednaga da se vzeme za scenarii vav nekoi nash film
123
10
 
31
 
! Отговори
културни особености преди 12 години
на турско *** етнос !!!
122
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво,момчетата са били истински професионалисти.Без жертви,без оставени следи.Това са пари на банката.т.е. не губи никой.Явно са гледали "Жега",там първия обир беше така с блъскане на инкасовия автомобил.Да са живи и здрави да си ги харчат с кеф.
121
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега обирдйиите са си пуснали ''Ооооо тигре тигреее...''и се кефят на задигнатите пари..
120
2
 
49
 
! Отговори
:))) преди 12 години
Защо всички държави вървят напред а ние назад :))))))))))))))))
119
3
 
61
 
! Отговори
Няма проблем ! преди 12 години
После ми доказвайте, че не се връщаме в мутренските времена. От 97 насам не е имало толкова престъпност. ГЕРБ се провалиха с гръм и трясък !
118
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ewala na momchetata
117
2
 
37
 
! Отговори
Orlin преди 12 години
kato ste se krade taka da se krade !!!
116
2
 
63
 
! Отговори
РОБ НА ГРОБ преди 12 години
Шестака заяви за агенция "Герберски фамфари" следното:- Това е било битов инцидент, нещата се преекспонират. МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ НЯМА. А ПАШАТА СЕ ЗАНИМАВА С ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО !!!!
115
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Живота в България е ТРИЛЪР
114
0
 
53
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Филма е "ГЕРБ 1"За "ГЕРБ 2" се търсят продуценти и милион и няколкостотин хиляди статисти с бюлетини. Хонорар за статистите - от 50 до 100 лв. (в зависимост от бюджета). Актьорския състав ще се запази, с известно подмладяване на някой роли. В "ГЕРБ 2" екшъна ще се издигне до нови, непознати в България висоти!
113
0
 
58
 
! Отговори
:) преди 12 години
Браво,браво ... една позитивна новина за деня .... Най-накрая някой да го на*ука и на банките и на застахователите... Кражбата от крадци не е грях :) Да си ги харчат със здраве
112
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След такова престъпление в нормалните държави летят оставки!!! Но в Бойколандия- не! Тук всичко е спокийно, ситуацията е овладяна-престъпност - няма! Съда е виновен!Станишев също! Но най-вече е виновен мат'ряла,защото избра тези комиксови герои за свои Управници! ИСКАМ ОСТАВКИ!!!!!!!!
111
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересен ФАКТ Изпитваме симпатия към обирджиите. Защо ли?
110
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бронирани коли пълни с пари ми като са бронирани , газ през орането блъскай троши и тва е , тука има нещо гнило , всичко това е инсценировка тия са си пили кафето некаде докато някой си оксиженист е резнал колата и прибрали парите бласнали са се два-три пати и айде готово ОБИР , пък после ще тупат калпака на морето :)
109
2
 
35
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Другарю Цветанов,трябва отново да се създаде държавна сигурност,да има уши навсякъде,а не само милиционери от запаса,защото българина е свиктал сам да се пази не му трябва дявол !!!!
108
0
 
53
 
! Отговори
браво :) преди 12 години
Браво на пичовете :) Сега да се ориентират към CEZ, Топлофикация и всекви такива грабители на народа! Харчете си ги с кеф и не забравяйте да дарите малко на някой дом за сираци или пенсионери.
107
0
 
59
 
! Отговори
Циганин преди 12 години
Това е перфектния обир, обществото не те съди, парите са супер, няма загинали. Само Цеко си хапе ***, че някой е изкарал повече от него за дена!
106
0
 
46
 
! Отговори
rs преди 12 години
Брей, Цв. какво става? Смъртната хватка, в която родното милиционерство на вътрешните работи беше хванало престъпността, и дори пречупило гръбнака й, май нещо се разхлаби? Или, за да сме точни, май никога не я е хващало? Евтините ПР ходове и пъченето по медиите за пореден път се сгромоляса пред лицето на действителността, а... Негодници. Хумористичното сдружение за разграбване и унищожение на България носещо правилно името ГРОБ продъжава да се доказва като еталон за некадърност и безпомощност!

Спонсорирани публикации