Отвлечени преди 10 г. жени са намерени живи в Кливланд

Арестувани са трима братя, държали ги насила в къща
Обновена: 7 май 2013 15:11 | 7 май 2013 09:25, Елка Василева
51
Отвлечени преди 10 г. жени са намерени живи в Кливланд
Аманда Бери и Джина Дехесус. Снимка: Reuters

Три жени, отвлечени преди десетина години, бяха намерени живи в къща в Кливланд, където две от тях са били видени за последен път.

Полицията е арестувала трима братя с латиноамерикански произход, които са държали насила трите жени в дома на единия в град Кливланд, щата Охайо, съобщиха световните агенции.

По данни на местни медии са задържани братята Кастро, на 50, 52 и 54 години. Срещу тях ще бъдат повдигнати обвинения в отвличане и изнасилване на отвлечените жени. Една от тях е родила дете по време на пленничеството си.

Човек, живеещ близо до къщата, чул викове и се втурнал вътре, където намерил една от трите жени - Аманда Бери, изчезнала преди десет години като тийнейджър. Той й дал мобилния си телефон, за да извика полицията.

"Помогнете ми! Аз съм Аманда Бери. Бях отвлечена преди десет години и сега съм тук. Свободна съм", обяснява задъхано Бери в записа на обаждането на спешния телефон 911. Тя съобщава името на похитителя, който бил излязъл от къщата, моли полицията да дойде бързо и добавя, че й е известно, че медиите широко са информирали за изчезването й.

Съседът Чарлз Рамзи каза в интервю за Си Ен Ен, че когато влязъл, Бери отчаяно се опитвала да отвори вратата, чиято брава заяла. "Мислех, че е умряла, но тя излезе от къщата с малко момиченце", добави той.

Полицията съобщи първоначално, че е задържан Ариел Кастро - шофьор на училищен автобус. Най-малко една от намерените жени има дете от него, посочва ИТАР-ТАСС. Неговият чичо каза, че племенникът му е собственик на къщата, където бяха намерени жените.

"Имаме много въпроси без отговор във връзка с този случай, по който се води разследване. Доволен съм, че трите млади жени бяха намерени живи", каза кметът на Кливлънд Франк Джаксън, цитиран от Ройтерс.

Аманда Бери изчезна на 21 април 2003 г. Втората намерена днес млада жена - Джина Дехесус била отвлечена година по-късно на 14 годишна възраст, а Мишел Найт била на 20 години, когато изчезнала през 2000 г., посочва Ройтерс.

И трите са настанени в болница. Според лекарите те са в добро здраве, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
46, коя е Румина Паоло? Да не е Ромина Пауър?
38
1
 
2
 
! Отговори
Килъра преди 10 години
П.С.: И аз не ги харесвам американците особено много, но я вижте първо в България за какво става въпрос и после да ги оправяме тях ;)
37
1
 
1
 
! Отговори
Килъра преди 10 години
Do номер 33: В САЩ процента на престъпленията е много по-голям отколкото в България, включително и тежките, там ни бият яко, но и аз съм против да се говори и поставя всичко под общ знаменател. Навсякъде има ***, но за САЩ мога да ви кажа, че са наистина леко ***, но ги управляват най-умните им граждани, а тук ни управляват най-умните ни граждани ама наобртатно :) Навсякъде има плюсове и минуси във всяка държава, я вижте какво е нивото на фирмите в България и в САЩ и тогава го плюйте ;)
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И на Албано и Румина Паоло им изчезна дъщерята но не е намериха в Америка.
35
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До мериИ на двама и на двеста ако им събереш мозъците бръчката си остава една. Бръчките се събират по функционалност, а не по бройка :)А функцията на нашенските еднобръчкови мозъци е една - едене, пиене и некоя сгодна женица... и основната функция - да не си ядеш г.ната.Знаем всичко, можем всичко, най-убави сме, най-силни сме, най-потентни сме.....и сме на дъното на помийната яма.
34
1
 
3
 
! Отговори
пак аз преди 10 години
Исках да кажа "може би".
33
2
 
2
 
! Отговори
до 42 преди 10 години
ОстатЪк! СЪС строг...! Или можи би СЪС срок(?) режим, каквото и да означава това.
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
трима братя с латиноамерикански произход=======сега тази *** ще прекарат остатака от животите си в затвора с срок режим
31
6
 
7
 
! Отговори
Petar, NY преди 10 години
До 40 (jan),Оплюваме всички *** исказвания, не дискриминираме на Българи или чужденци. :)
30
7
 
3
 
! Отговори
jan преди 10 години
И тук ли се появихте, надскочили отдава нивото си на компетентност образи нещастни. Готови сте да оплюете всичко що е българско, и да унищожите всякакво самочувствие. И ми говорите за събирателен образ и за "умни хора". Дори българската дума " ***" е благоволение за вас.А ако средата от която произхождате е такава, моля да ме извините - вие не сте виновни.
29
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
28, средното ниво на ИНТИЛИГЕНТНОСТ? БОЛЕСТА? Ти си събирателния образ на типичния българин - неграмотен, но с претенции. От теб какво излезе? А, забравих, щеше да излезе нещо страхотно, но политиците те прецакаха, нали?
28
2
 
12
 
! Отговори
Petar, NY преди 10 години
Do 28, Разплака ме бе човек :) Как разбра, че средното ниво на интелигентност на Българите е по-високо от средното ниво на студентите в най-елитните университети? Някаква статистика ли чете? Или си слушал Българи, които са отишли на ексурзия в САЩ и са се върнали и са казали, че "ние имаме по-голяма обща култура"? :) Това е добре документиран феномен, трае около три години, чужденец в чужда страна си мисли че местните са по-*** от него и той знае да прави всичко по-добре от тях.
27
9
 
8
 
! Отговори
До 35 преди 10 години
Американците не управляват света. Само се опитват да го разрушат. Имат частични успехи в това отношение.
26
6
 
0
 
! Отговори
ДО-31 преди 10 години
Умнико с многото бръчки колкото на едно яйце -ЖАЛЪК СИ
25
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До емоАйде, започнахте *** русофили- антиамериканци.Много са *** американците.За това управляват света.А ти какъв си като си толкова умен/??Сподели на форумците.
24
3
 
7
 
! Отговори
19 преди 10 години
А още по - най социална демокрация имат в Гърция, пардон имаха.
23
24
 
20
 
! Отговори
paulaner преди 10 години
"В тая прехвалена Америка, ако не те гръмнат на площад, маратон или в училище, я ще те отвлекат, я нещо по - гадно. " Че САЩ не са цевете за мирисане е факт, но е факт, че средно при нас има много повече престъпления..., като за пример мога да ти дам Ню Йорк, който няколко пъти по-голям от България, а умишлените убийства са три пъти по-малко...
22
5
 
5
 
! Отговори
до Умен Гущер преди 10 години
Коментарът ти плаче за чичко Фройд.
21
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До мериМери, утешителното е, че умните хора рядко висят в Днес.бг.Но истина,че могат да се намерят многозлобни и просташки коментари.Да им прощава Господ, те не знаят какво вършат.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Da otidat v makedonia ili v Kosovo kadeto albancite darjat Jen I ot cial Balkan v mazeta i jivotinski obori darjat Jen I kato jivotni i kato miusulmani jenite hristianki negi I mat za hora,drogirat gi i kakvo li ne raboti praviat s tiah.Darjavata i policiata si zatvaria ochite,Evropa si zatvaria ochite , a kazvat che se boriat s prestapnosta otdeliat miliardi.Reshenieto e slednoto vsichkite tezi shiptari case izloviat dase natovarit na tovarni vagoni, v minute za vaglishta da kopaiat.........

Спонсорирани публикации