Прогноза: РБ ще влезе в следващото НС, макар и трудно

д-р Антон Койчев призова за обединение в дясно в предаването "Денят ON AIR"
Обновена: 15 фев 2017 06:54 | 14 фев 2017 21:05, Красимир Ангелов
17
Прогноза: РБ ще влезе в следващото НС, макар и трудно
Снимка: Bulgaria ON AIR

Крайно време е да се спре тази самоубийствена устойчивост, с която се правят десни проекти, когато нещо не ни харесва и вместо това - да се обединим. Това призова общинският съветник от СДС от групата на Реформаторския блок в СОС д-р Антон Койчев в предаването "Денят ON AIR".

Той подчерта, че не се страхуват от новите политически проекти, "защото е ясно къде е автентичното дясно". По думите му, към новосформираните проекти те ще се отнасят със симпатия, но понякога и с лек скептицизъм. Риториката на Реформаторския блок 2 към тях ще бъде изцяло позитивна, потвърди д-р Койчев.

"Не ни обиждат техните коментари. Така или иначе произходът на по-голямата част от тях е от СДС. С някои от тях имаме и приятелски взаимоотношения", посочи той.

Запитан какви са прогнозите му за "Нова Република" и "Да, България", д-р Койчев отговори: "Те ще изживеят своя катарзис и ще вземат най-правилните решения, защото обятията ни винаги са отворени за тях".

РБ ще влязат в парламента, макар и трудно, добави още д-р Койчев. Според него един от етикетите, които неоснователно се пришива към РБ е, че той е като "патерица на ГЕРБ".

"Така или иначе с ГЕРБ имаме сложни взаимоотношения, ние сме едно политическо семейство. С тях можем да бъдем конкуренти, коректив или партньори. Ясно кой е основният ни политически противник. Опасността страната ни да бъде отклонена от геостратегически избор не е никак малка", смята той.

Д-р Койчев отказа да коментира дали скандалът с европарите за образование е някаква "мокра поръчка".

"Знаете, че усвояването на средства от ЕС е един много сложен административен процес със съответни съгласувания. Склонен съм да повярвам на това, което каза г-жа Кунева, че не е имало достатъчно време, за да могат да се съгласуват всички административни процедури", обясни той.

Той отбеляза, че само бившият министър на икономиката Божидар Лукарски не е понесъл някакви удари. По думите му идеята на Петър Москов за пръстовите отпечатъци е била добра, но е имало още какво да се желае при приложението й. Той подчерта, че Здравната карта е била необходима, а дори и закъсняла.

Вижте видео с целия разговор на сайта на телевизия Bulgaria ON Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Bulgaria ON AIRРБАнтон Койчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Никакъв шанс! Самозалъгват се !Надявам се Христо Иванов и Радан Кънев да се обединят преди изборите. Дълбоко се съмнявам, че ще имат някакъв решаващ глас срещу БКП-ДС мутроолигархията на ГЕРБ+БСП+ДПС+Марешки, но поне се надявам да има истинска опозиция, която да отстоява принципите си и да настоява за независима съдебна система, отговорност на главния прокурор и реална борба срещу корупцията по високите и средни нива на властта.
11
1
 
2
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Те че няма да влезнат е ясно .Но тази ПР акция е само с една единствена колкото се може повече гласове за другата патерица на ГЕРБ - МАРЕШКИ
10
1
 
9
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Сън в лятна нощ. Кой ще гласува за тези службогонци и лапачи???? Тези не могат да работят за това искат да са в парламента. Никога вече в парламента.
9
4
 
3
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
След като Кунева се разкара може повече хора да гласуват за Радан.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко са жалки слугите на Мутрата. Не вярвам да има чак такива олигоси да гласуват за тия.
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РБ е сбирщина от провалили се политици,повечето от,които са извършвали престъпления в миналото.Кунева отдавна трябваше да гние в затвора,а Лукаркси и Москов Ненчев и Бъчварова,трябваше да са в арестът на следствието.За Борисов да не говорим.Но главният прокурор всички съдилища и полиция,бабрабар с медиите е в техни ръце.Следващият парламент ще се провали и пак ще има избори,докато цялата престъпна пасмина не се разбере и не се обедини в безпринципни коалиции.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е прогноза, а виц.
5
7
 
18
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
Ще влязат по ...килиите , ако има прокуратура.Заради Пръмовица сме 70 милиона назад ,само от последното и министерстване.За 3 и 4 реактор , отделно. Оня Мокета ,има 100 сделки в прокуратурата. Пешо Лудия подлуди здравеопазването и пръсна милиони на вятъра.И тези мижитурки пак се натискат за властта.Гнус.
4
2
 
18
 
! Отговори
Дантелата преди 7 години
Ще влезе ама друг път. Бойко за какво го игра цирка?Седесарски шутове и избори до дупка!!!
3
5
 
15
 
! Отговори
българина преди 7 години
Неорентирани евроолигофрени с американска гнила цру закалка, дано не влязат
2
21
 
4
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Ще влязат напук на зложелателите им.
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АЙДЕ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ!!!!

Спонсорирани публикации