Кристиан Костов: Евровизия е голям шанс за моята кариера

Нашето момче впечатли чужди журналисти с песен на Васил Найденов
20
Кристиан Костов: Евровизия е голям шанс за моята кариера
Снимка: EUROVISION.TV/ANDRES PUTTING

Българският представител в песенния конкурс "Евровизия" Кристиан Костов поздрави международните журналисти с песен на Васил Найденов. Веднага, след като приключи втората му репетиция на сцената на Евровизия, българската делегация в Киев даде официална пресконференция за чуждестранните медии, съобщава БНТ.

Още по темата
"Преди всичко, аз съм голям фен на Евровизия. И възможността да представя България тази година не бих пропуснал за нищо не света. Това е голям шанс за моята кариера, защото милиони хора ще ме видят именно тук, на тази сцена", заяви нашето момче.

Той допълни, че след втората репетиция се чувства все по-уверен, но отказа да коментира въпроси, свързани с челните позиции, които букмейкърските залози отреждат на България.
"Останалите участници в конкурса усещам като едно семейство. Моята цел в момента е да се представя по най-добрия начин", поясни Кристиан.

Един от композиторите на песента - Борислав Миланов,  разказа, че "Beautiful Mess" е написана от "Symphonics" специално за Кристиан. Основната идея при създаването й е да се покажат не само невероятните гласови възможности на младия артист, но и неговите искрени емоции.

"Веднага се вижда, че Кристиан е изпълнител от висок ранг и ще бъде световна звезда един ден. Гарантирам ви", сподели Борислав Миланов.

А когато журналистите помолиха Кристиан да изпълни българска песен, той без колебание запя "Болката отляво" на Васил Найденов. На акапелното изпълнение на част от хита, представителите на чуждестранните медии отговориха с аплодисменти.

Тази вечер Кристиан Костов ще премине по червения килим на откриващата церемония на Евровизия 2017 в Киев, заедно с представителите на останалите още 41 страни.

Той започва своето участие на 11 май, четвъртък, като ще се изяви във втория полуфинал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
dani преди 6 години
Страхотен е! Невероятен като певец и като излъчване на сцената! Всички хейтъри да замълчат.
16
1
 
0
 
! Отговори
Катерина преди 6 години
Не бъдете черногледи !!! Мислете позитивно -каква е тази непрекъсната злоба и упреци - Дрехите, прическата, къде е роден...... Хора стига само негативизъм
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това красиво момче, България ще го убие с лош имидж и повлияе много зле с пошлата си среда, да се връща пак в Русия след конкурса! Кой го облече в тези ужасни дрехи на откриващата церемония?! Прическа и дрехи - като на пънк певец, та той е само на 17 !Харесвам го, но това което видях вчера ме вцепени.... Много мрачна, клошарска визия, ужасни, да не кажа кичозни, дрехи!! На него му трябва стилен, да модерен, но все пак класически младежки аутфит! Този не пасва на стила му. Абе хора, малко вижте как се обличат талантливи певци на неговата възраст като Ronan Parke, Connie Talbot..... Там няма
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кристиан е много талантлив и непринуден като поведение, чудесно момче и с много креативно мислене. Тази песен на В. Найденов я изпя БРИЛЯНТНО!! Просто ме разплака с гласа си. Нашата песен на Евровизия обаче си е голямо напрежение за най - обиграния певец-еднотипна! Трябваше да има повече МУЗИКА в песента му! За съжаление конкурсът е прогонил от корупция! Не може букмейкъри да определят резултатите и да настройват мнението на зрителите в полза на тази или онази песен! Италия тази година си купиха първото място, купиха си и гледанията в ютюб.
13
7
 
4
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Незнам защо, ама това третополо ми е много противно!
12
3
 
5
 
! Отговори
ш преди 6 години
Ако той мисли за кариера в бг абсурд няма да стане в русия може тя голяма изпеепесня и забравиха за него както и за други
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"На нас българите все ни слагат изневиделица нещо отпред да ни управлява,представлява и тн."Ами, да ти кажа, това важи за всичките 41 държави, които участват.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, ама кой друг да спечели освен Италия? Португалия на второ място в букмейкърската класация - скука до приспиване, много хора уж я харесват, но реално няма да гласуват за нея. Швеция - слаба песен, ще е нагоре, но никога на първо място. Армения - забрави. Белгия - много нагъл плагиат на Alexe, "Eclat" и скована певица, няма да спечели. Англия - сцената е най-впечатляваща, но песента не става. Второто място е реално, първото - колкото си спестят парите да не гласуват за Италия.
9
12
 
10
 
! Отговори
честито расия и бнт преди 6 години
нагласена фъшня ,дори да спечели -не ме представлява мен- противно пеене ,противно излъчване ,Кой ни го натресе и по каква линия ?На нас българите все ни слагат изневиделица нещо отпред да ни управлява,представлява и тн.
8
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деца убиват други деца в училище и по парковете, друсат се, крадат и псуват Левски в Ютюб. Ето ви едно перфектно дете като Кристиан, възпитано, работливо, талантливо, и какво? "Келешче", "гейче", "момиченце", бил грозен, защото имал разтояние между зъбите. Толкова е грозно, толкова.
7
6
 
10
 
! Отговори
ш преди 6 години
Но той няма да спечели
6
4
 
11
 
! Отговори
д преди 6 години
Той не живее тук москва и учи там и там го научиха да пее сега дойде момчето тук нека спечели то заслужава
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"нищо общо няма с бг той освен фамилия"Освен че живее за постоянно в България и е артист на български лейбъл (Вирджиния рекърдс).
4
4
 
16
 
! Отговори
ф преди 6 години
Ако спечели значи русия печели
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Песента и клипа са на ниво, но сценичната концепция е една от най-скучните за съжаление. Видеостената прилича на черно-бял скрийнсейвър, на който не става нищо, сменят се вода и чертички. Откак беше демонстрирана, Кристиян падна за два дена в букмейкърската класация от второ на четвърто място и не вярвах, че ще го кажа, трябваше и нея да я направи Люси Иларионов от "Пайнер", а не някой друг. Много искам Крис да спечели, защото заслужава, но засега се очаква сигурна победа на Италия.
2
9
 
8
 
! Отговори
с преди 6 години
Ха ха то момче на русия том завърши там го научиха да пее нищо общо няма с бг той освен фамилия
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я.пак ?!

Спонсорирани публикации