Лиъм Галахър с концерт за пострадалите в Манчестър

Средствата от него ще бъдат дарени на семействата на пострадалите
26 май 2017 20:12, Красимир Ангелов
5
Лиъм Галахър с концерт за пострадалите в Манчестър
Снимка: Reuters

Бившият фронтмен на легендарната британска рок група "Оейзис" Лиъм Галахър ще изнесе солов благотворителен концерт в родния си град Манчестър. Той ще бъде в полза на семействата на пострадалите и загиналите от терористичния атентат, съобщава ТАСС.

Сумата от продажбата на билети ще бъде преведена в благотворителния фонд, учреден от вестник "Манчестър ивнинг нюз", а концертът ще е в зала О2 Риц.

Лиъм Галахър вече изрази съболезнованията си към семействата на загиналите и пострадалите от атентата на концерта на Ариана Гранде в Манчестър в понеделник.

Шоуто в Манчестър ще е първото от минитурнето на Галахър в четири града. Той ще изнесе концерти също в Лондон, Дъблин и Глазгоу.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Кир Михалаки преди 6 години
Да кажеш "*** и пульо" за Лиъм Галахър показва, че си върха на сладоледа на днешната ентелегенция. Номир идно си ти за мени!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде сега *** и пульо да се наврът да вземат малко дивиденти от ситуацията. Нещастници бездарни!!!
3
1
 
6
 
! Отговори
шапка им свалям преди 6 години
"Оейзис", братята Галахър, Лиъм Галахър, Ноел Галахър! Голяма работа! Вчера, на траурния митинг в Манчестър, хората спонтанно запяха Dont Look Back in Anger на великите Оазис.
2
0
 
3
 
! Отговори
алкохолик преди 6 години
Днес много мислих в спомените си и се спирам на следният въпрос-щом общуваме значи има някаква причина.Или искаме да се променим.Да не би да изпускаме най-важното за да са променяме като общуваме ,а именно да се премаме,поне в началото такива каквито сме.Понякога ми се струва,че никой не може да промени никой,никой не приема никой.Ако бог говори за словоблудство,то той не може да ни промени,трябва да слушаме одобрението ,което ни променя
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Част от евроатлантическата борба срещу тероризма.....

Спонсорирани публикации