Бенедикт Къмбърбач отнесе шамар от велосипедист

Актьорът блъснал колоездача с колата си
15 апр 2019 18:12,
9
Бенедикт Къмбърбач отнесе шамар от велосипедист
Снимка: Reuters

Бенедикт Къмбърбач отнесъл шамар от велосипедист, който блъснал с личното си „Ламборгини", съобщава Daily Mail.

Актьорът, известен с ролята си на Доктор Стрейндж от филмите на Марвел, карал колата си по път на остров Уайт, Великобритания, когато станал инцидентът. Колата закачила ръката на велосипедиста и той изгубил равновесие.

63-годишният Майкъл Лоурънс се изправил от земята и ударил шофьора на автомобила без дори да погледне кой всъщност е той.

Според познати на Лоурънс, той е вдигнал ръка, за да се предпази от удара, вследствие на което тя сериозно пострадала. „Имаше кръв навсякъде“, коментират те.

Лоурънс подал оплакване за инцидента, докато самият Къмбърбач обвинил велосипедиста, че е стоял по средата на пътя. Въпреки това актьорът дал вода на пострадалия и предложил да го закара до най-близката болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
6
 
! Отговори
Мони преди 5 години
Тази история ми изглежда доста нагласена. Не вярвам да е така, както са го описали - ако изобщо се е случило. Освен това доста колоездачи се движат неправилно по пътя и не може винаги да бъдат обвинявани шофьорите. Бенедикт Къмбърбач неведнъж е помагал на непознати хора в нужда, така че явно медиите са решили да развалят имиджа му на свестен човек с тази история. Само, че който е добър човек си му личи отдалеч. ;)
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли Къмбърбач е виновен за инцидента. Не изглежда такъв човек - да се движи нахално и безхаберно на пътя. Може би вината му е в това че успя и с това дава повод на разни злобни и завистливи хора да си отмъщават като търсят под вола теле и за най - дребното нещо.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бамбърбъч е велик актьор.
3
5
 
33
 
! Отговори
;) преди 5 години
Този същият актьор неотдавна беше слязъл от колата си за да помогне на велосипедист - разносвач на пици, който бил нападнат от ЧЕТИРИМА крадци. Бенедикт ги беше натупал хубаво и четиримата и спасил момчето ;) върви му на велосипедисти.
2
11
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
И той като Местан космоса му крив
1
3
 
35
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Няма проблем, да върне времето назад и да избегне сблъсъка ;)

Спонсорирани публикации