Зрителите на "Гласът" ще избират финалистите и техните песни

В неделя полуфиналистите ще представят и дует със съотборник
30 май 2019 17:07,
2
Зрителите на "Гласът" ще избират финалистите и техните песни
Снимка: Гласът на България

Зрителите на „Гласът на България“ ще имат шанса да избират финалисти и песни за своите фаворити в предаването.

Вторият жив концерт на музикалното състезание ще изправи един срещу друг 8 изключителни вокални таланти. В неделя вечер, със sms гласуване, зрителите ще определят четирима от тях, които ще спечелят място на големия финал на шоуто на 9 юни.

За първи път в историята на „Гласът“ зрителите ще имат възможност в рамките на 24 часа след края на полуфиналите на 2 юни да изберат коя песен да изпее техният фаворит на големия финал на Сезон 2019.

За титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева ще се борят участниците, които продължиха напред след четвъртфинала на шоуто. В неделя вечер всеки от тях ще се бори за гласовете на зрителите, като се представи на сцената със солово изпълнение, както и в дует със своя съотборник.

Мария Величкова и Тино Хаджиев от отбора на Камелия ще изпълнят оригинална интерпретация на класиката „These boots are made for walking“ на Nancy Sinatra.

Христиан Ненов и Надежда Александрова от отбора на Михаела Филева вече се готвят да влязат в ролите на Аnne-Marie и James Arthur и техния дует „Rewrite the stars”, включен в саундтрака към филма „Най-великият шоумен“.

Графа избра за своите финалисти Галина Класимирова и Атанас Кателиев общата песен на James Morrison и Nelly Furtado „Broken strings“.

Иван Лечев ще заложи мощните гласове на  Николай Воденичаров-Никеца и Ива Георгиева в изпълнение на „Crazy“ на Aerosmith.

Кои таланти ще продължат към финала на шоуто, ще зависи само от зрителите. 

bTV Media Group ще дари приходи си от sms гласуването за възстановяването на опожарените сцени на „Националния студентски дом” в София и възобновяването на творческата дейност там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом се гласува с смс иБез мен! Сценаристите на тая сапунка без край..търсят кой да им напълни банковата сметка! Е няма да съм аз!-:)

Спонсорирани публикации