Рецептата Dnes: Здравословни гофрети

Без брашно и глутен
2 апр 2020 13:20, Иванка Гъркова
2
Рецептата Dnes: Здравословни гофрети
IStockphoto

Кой не обича гофрети? Мекички и вкусни, те се топят в устата, особено ако са полети обилно със сладко. Тези тестени изделия са любими за закуска или похапване за следобедите на мнозина, но имат един недостатък – веднага се лепят.

Ако сте на нисковъглехидратен режим или ограничавате брашното поради някаква причина, а ви се яде подобно изкушение, днес ви предлагаме една по-различна рецепта. Е, вкусът на тези гофрети не е като на обикновените, но пък ви гарантираме, че ще ви хареса. При това в тях няма нито брашно, нито глутен.
 
Вижте какви продукти са ви необходими:
 
– 3 яйца;
– 100 г ядки;
– 4 супени лъжици заквасена сметана;
– 2 супени лъжици обикновено масло;
– 3 супени лъжици вода;
– 1 супена лъжица хуск или смляно ленено семе;
– 1 супена лъжица ванилена есенция или малко на прах.
 
Как да приготвите гофретите четете в Tialoto.bg

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Ммм преди 3 месеца
Снимката ви е фалшива, така не изглеждат гофрети от ядки, спрете да пишете глупости.
Направете сами рецептата ,за да видите възможна ли е и как изглежда това което приготвяте.