SLNG пуснаха новата си песен #Филм

Видеото включва кадри от онлайн концерт на музикантите
19 май 2020 12:00, Ния Христова
0

Група SNLG пусна новата си песен #Филм. Видеото към песента включва кадри от онлйн концерт на музикантите, а текстът на парчето е меланхоличен и вглъбен.
 
"Песента е написана по-рано, но клипа направихме с кадри от един онлайн концерт. Получи се много добре и беше в момент, в който всички бяха стресирани. Решихме, че трябва да покажем, че артистите са на линия и се интересуват, а и да дадем надежда", каза вокалистът на група SLNG Влади Михайлов в ефира на Bulgaria ON AIR и призна, че най-много им липсва контактът с публиката.
 
"Днес има среща в Софийската опера, на която ще се решава кои представления ще се играят през лятото. Надявам се да се върнем с "Клетниците", "Mamma Mia", "Фантомът на операта", сподели музикантът, който играе и на сцената на Софийската опера и балет.
 
"Аlone Out There" е името на новата песен, която Влади записа с група Rewind. Moтото на парчето е "Ние сме нищо без тези, които обичаме".
 
"Представих си, че в една такава ситуация би боляло умножено по много да си далеч от близките си. Пишат ни коментари, много харесват песента, явно много хора се припознаха", сподели Михайлов.

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари