Кръгли очила - сред тенденциите за лято 2020

Ето на кои типове лице отиват най-много
14 юли 2020 22:50, Дарена Найденова
2
Кръгли очила - сред тенденциите за лято 2020
IStockphoto

Умението да съчетавате кръглите си слънчеви очила с тоалетите си е жизненоважно, ако решите че този модел е за вас. Изборът на очила за лятото е сериозно решение, защото той ще бъде на първа линия в стила ви и веднага ще бъде забелязван от хората. Важно е да намерите стил, който ще ви пасва идеално. Вариантите са много – от котешки очи до авиаторска форма.

Има хиляди стилове на слънчеви очила, чиито стъкла са кръгли. Класическите рамки на авиаторския стил имат заоблена, леко разкъсана форма. Винтидж стила на слънчевите очила, станал популярен заради Джон Ленън, са известни като „Teashades“ и често се характеризират с перфектно кръгло стъкло. 
 
Конкретният тип кръгли слънчеви очила, който ще подхожда на вас, зависи от няколко фактора, а най-важният е формата на лицето. Ако правилно оформите тоалета си, всякакви кръгли очила могат да ви подхождат. Правилото за избиране на правилен модел се състои в това да не залагате на форма, която е същата като формата на лицето ви.
 
Ако имате много кръгло лице, може да забравите за напълно кръгли форми слънчеви очила. На вас би ви подхождал модел котешки очи. Хората с диамантена форма на лицето също трябва да стоят далеч от кръглите стъкла. Помислете за по-овална форма, ако попадате в тази категория.  
 
 
Още за най-актуалните кръгли очила четете в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
202020 преди 3 години
Ако имате по-пълно и по-дълбоко деколте, никой няма да ви гледа очилата - световна тенденция за лятото.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изоставате в модните тенденции, туй с кръглите очила отминава- вече квадратните са на мода. Кажете ни на какви лица отиват, освен на хора с квадратни глави.

Спонсорирани публикации