Връзка по време на пандемия: Какво да очаквате според зодията?

Ето как ще си се отрази дистанцията при някои двойки
28 окт 2020 19:37, Теодора Драгоева
3
Връзка по време на пандемия: Какво да очаквате според зодията?
IStockphoto

Във времена на пандемия ни се налага да живеем в социална дистанция. Всички хора са ограничили излизанията си, срещите си с близки и познати, а новите запознанства са се превърнали в абсолютна рядкост.

На фона на целия този хаос, необвързаните хора съвсем се отчаяха, че скоро ще могат да срещнат човек, в когото да се влюбят.

 
Пандемията предизвика стрес у хората на всякакви нива, като всеки зодиакален знак се справя със сложната ситуация по свой собствен начин. Вижте как представителите на различните зодии успяват да запазят романтичните си отношения в тези времена на отчужденост и как онези, които си нямат сериозна половинка, все пак намират начин да излизат по срещи,  дори когато хората се стараят да стоят на двуметрово разстояние един от друг.
 
Овен
 
Хората от този знак са емоционални, ентусиазирани и страстни. Те са твърде импулсивни и затова приемат нещата с пандемията малко по-лично. За тях опцията да не могат да излизат по срещи, без значение дали са във връзка или не, е абсолютно стресова. За младите представители на Овен липсата на вечерни забавления и нощен живот си е истинска драма. Те определено са от хората, които не могат да приемат факта, че в близките месеци шансът им да излязат на среща с нов потенциален партньор, е минимален.
 
ТелецХората от този знак са истински чаровници. Те имат силна воля, предани и отговорни са и имат стабилен характер. Ако си имат гадже във времена на пандемия, дори да им се налага социално дистанциране, те ще запазят разбирателството с партньора си и лоялно ще изчакат времената да се променят, за да прекарват повече време с него. Ако си нямат гадже, те ще бъдат предпазливи и ще приемат ситуацията такава, каквато е. Телците са наясно, че трудните моменти ще отминат.
 
Близнаци
 
Хората от този знак са малко непоследователни. Те или усложняват нещата излишно, или ги опростяват твърде много. Ако във времена на социално дистанциране те имат връзка, възможно е и да не успеят да я запазят, заради затруднената си комуникация с партньора. В същото време, ако са в начален етап на романтични отношения, възможно е да положат огромни усилия, за да направят тези отношения сериозни. Необвързаните Близнаци пък ще намерят начин да се запознаят с нови хора дори в условия на карантина.

Рак
 
Карантина?! Социално дистанциране?! Тези неща не могат да повлияят на връзката на човек от тази зодия. Раците са емоционални, докачливи и отдадени. Ако си имат партньор, когото обичат, никакви препятствия няма да им попречат на любовта. Ако обаче си нямат половинка, те може да се чувстват потиснати по време на тази пандемия. Раците обичат да обичат, а социалната дистанция ги изнервя, защото им пречи да срещнат идеалната си половинка.

Лъв
 
Обвързаният Лъв ще използва социалното дистанциране и карантината, за да мине на следващо ниво в отношенията си с партньора – живот под един покрив, годеж, брак, дете... Лъвовете са креативни и любвеобилни, така че дори да не са обвързани в тези времена, те все пак имат някакви идеи как да се забавляват. Лъвът не понася да се чувства отегчен, така че ще си намери опция за влюбване, дори при най-строгите ограничения в социален план. Ако се налага, ще се отвори и към онлайн запознанствата и флиртовете.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези неща пише ли ги наистина в дебелите книги по темата, или са дело на революционния ви и сплотен хиперинтелигентен екип?