От Helpbook: Сигнали за оголени кабели, повредени знаци и разбити пътища

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата
13 апр 2021 18:34, Анисия Иванова
21

Снимка: Helpbook

Десетки сигнали за опасни кабели продължават да ни изпращат нашите потребители в платформата на Helpbook.info. След поройните дъждове и снеговалежи се е получило свличане на земна маса на слизане от Аспаруховия мост, посока Варна. На изпратените снимки се виждат оголени кабели, които се подават от почвата, а размерът на компрометирания участък се увеличава с всеки изминал ден.

Стърчащи кабели от работещ осветителен стълб са заснети и в район "Триадица". Самият той се намира на тротоар, където има засилен човекопоток и молбата е за спешно взимане на мерки, преди да се стигне до фатален инцидент с хора или животни.

Забелязан е повреден пътен знак на улица "Сребърна" на тротоара, с което се създава опасност за преминаващите по тротоара пешеходци. В това състояние е от няколко дни и според нашия потребител няма никакви индикации, че ще се предприемат мерки за отстраняването на повредата или обезопасяването му. Табелата е изкъртена от едната си страна и се клати над главите над преминаващите.

На столичен булевард в квартал "Иван Вазов" са се образували огромни дупки, които са различни по размер, като някои от тях са запълнени частично с части от плочки и чакъл, а други с дъждовна вода и дълбочината им е мистерия.

Завършваме днешния обзор със сигнал за нарушена пътна настилка в район "Одесос", град Варна, под която се е случила евентуална подземна авария, тъй като според нашия потребител скоро се е извършвал ремонт и е възможно да е бил некачествен.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
ДДРОнег преди 5 месеца
Това е резултата от "Работа, работа, работа" ...
13
0
 
0
 
! Отговори
спиро преди 5 месеца
а за кучетата на глутници нищо ли не се пише?
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен - След случая с онова ромче, дето го хвана ток, се появиха много оголени кабели напоследък.Да не намекваш... Преднамерено ли?
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен - Новото правителство не само ще ги махне, ами щяло да раздаде всички откраднати пари от народа от 30 години насам...Обаче не казваш на кого ще ги раздаде? Аз какво ще получа, един по здрав ли?
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
подайте сигнал в "платформата",да ме прощавате ама това шега ли е?
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Новото правителство не само ще ги махне, ами щяло да раздаде всички откраднати пари от народа от 30 години насам...о чудо, о небеса...
8
1
 
4
 
! Отговори
Гласувал преди 5 месеца
Продължавайте да изпращате снимки. Новото правителство ще ги поправи.
7
0
 
2
 
! Отговори
Неразбиращ преди 5 месеца
ДО : 6 Че кои ще му даде кокъла???Тои ако е мислещ и действащ човек, бързо ще го оправят....!
6
0
 
3
 
! Отговори
Праведен преди 5 месеца
Изчакайте още малко де, след 15.04 ще настане чудо, гледайте към небесата !!!
5
7
 
3
 
! Отговори
Четин Садула преди 5 месеца
Фандъкова е време да си ходи, видя се че от нея кмет не става. По добре да се търси кмет от чужбина, някой Германец или Холандец. Българите да вдигат щанги, да се мелят по улиците, но да градят не става, това трябва да го прави някой бял човек а не няккакви наследници на незнайни тюркси войни които никой дори не знае от къде са се появили в Европа.
4
2
 
6
 
! Отговори
vlady преди 5 месеца
Сигналите в София се разглеждат от протопрезвитер Кусан Хадавян, но за съжаление е претоварен и вече доста възрастен съответно неизбежно има забавяния.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
След случая с онова ромче, дето го хвана ток, се появиха много оголени кабели напоследък.
2
1
 
5
 
! Отговори
vlady преди 5 месеца
За съжаление във Варна вече повече от година и половина няма компетентен служител, който да разглежда сигналите - работната му виза не бе продължена заради конфликта между Епархийски съвет и духовенството.
1
5
 
6
 
! Отговори
Последния софиянец преди 5 месеца
Почна се! Връщаме се в 90-те и мутренските времена!

Спонсорирани публикации