Грижа за кожата: Звезди споделят своя опит

Ето какво използват те
31 юли 2021 20:05, Екип на Tialoto.bg
1
Грижа за кожата: Звезди споделят своя опит
IStockphoto

Едно от нещата, които ни правят голямо впечатление при известните личности, е гладката кожа, липсата на бръчки, младежкият вид на лицето дори и в напреднала възраст. Това никак не е чудно като се имат предвид първокласните дерматолози, естети и специалисти по външен вид, с които са обградени. Но с времето всяка от тях открива своята тайна за красота и чар, която споделя с останалите. И така, нека разберем как знаменитостите постигат перфектната кожа и възможен ли е същият резултат за обикновените хора?

Съветът на Кристи Бринкли: Ежедневно ексфолиране
 
Моделът Кристи Бринкли е вече на 67 г., но изглежда така впечатляващо млада и красива, както когато е била на 25 г. Нейната тайна на младостта се състои в ежедневно ексфолиране на лицето и то в продължение на вече 40 г. Според нея това прави кожата ѝ мека и нежна. Това има своите основания, тъй като ексфолирането спомага за отстраняването на старите клетки, отпушването на порите и дава път на новите клетки да се развият. Същевременно тонусът на кожата се повишава, а лицето придобива равномерен тен. Ексфорирането спомага ефективно за отстраняване на пъпки и бръчки.
 
Съветът на Леона Луис: Качествени козметични продукти
 
Леона Луис е английска певица, която композира песни. Тя е на 36 години, а нейният съвет за запазване на младостта е използването на продукти с качествени натурални съставки. 
 
Как още да се грижите за кожата си, според звездите, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
бг звезда кифла преди 2 години
крема на мечо е най полезен .

Спонсорирани публикации