Жълъди, листа, тикви... С какво да декорирате маникюра си за есента?

Ето няколко идеи, които да изпробвате
21 сеп 2021 21:10, Иванка Гъркова
3
Жълъди, листа, тикви... С какво да декорирате маникюра си за есента?
Снимка: IStockphoto

Есента е сезон, който ни предлага разнообразието на топлите цветове. Вглеждайки се в дърветата навън, ще видим листа с най-различни тонове на жълто, оранжево, кафяво и бежово. Комбинирането им по различен начин е перфектно за най-новия ви маникюр.

Ако искате да сте в крак с времето и търсите тематични идеи за лакиране и декориране на ноктите, днес ние ви предлагаме няколко, които да ви вдъхновят за есен 2021.
 
Тикви, жълъди, листенца в различна форма, цветя и много златен прах са нещата, които ще видите по ноктите, които много инфлуенсъри качват в своите профили в Instagram.
 
В случай, че ви е омръзнало да си правите маникюра сами вкъщи и искате нещо по-издръжливо и пъстро, то ви предлагаме пет идеи със семпли есенни пейзажи:
 
1. Есенни мотиви и много жълто
 
Ако си падате по наситените и привличащи вниманието цветове, то няма да имате проблем с жълтото в тази идея. При нея основните мотиви са жълъди и черният глог – растенията, с които свързваме този прекрасен сезон.
 
Може основата ви да е различна на всеки нокът – една част в жълто, а друга в млечнобяло, върху което да ви направят рисунки.
 
Още идеи за есенен маникюр ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
ОтКадЯнаКадЯ? преди 2 години
Най-скъпо излизат декорациите с банкянска Тиква .

Спонсорирани публикации