Амбър Хърд: Джони Деп е страхотен актьор

Всички му повярваха на лъжите, твърди тя
17 юни 2022 14:36, Дарена Найденова
16
Амбър Хърд: Джони Деп е страхотен актьор
БГНЕС

Амбър Хърд най-накрая проговори пред журналист за загубата си в съда от Джони Деп. Досега актрисата говореше само чрез говорител или чрез писания в социалните мрежи. Сега тя седна пред Савана Гътри от NBC News, за да сподели как се чувства като човек, който дължи 10 милиона долара за клевета.

36-годишната Хърд заяви, че не обвинява журито за присъдата, която взе в края на миналия месец. Тогава 12-те души решиха, че Джони Деп има пълното право да осъди бившата си съпруга за есето, което тя пише за Washington Post. Там тя твърди, че е жертва на домашно насилие, макар да не споменава името на Джони. Малко по-късно подозренията на целия свят относно това за кого е статията бяха потвърдени, след като Амбър поиска развод и ограничителна заповед срещу актьора, казвайки че се страхува за живота си.
 
"Не обвинявам журито. Всъщност много добре го разбирам. Джони е обичан актьор и хората имат чувството, че го познават. Той е чудесен актьор“, казва Хърд в интервюто. Допълва, че показанията в полза на Деп са били изцяло от негови подчинени, които няма как да не заемат страната му. Тя обаче не зачекна темата относно Кейт Мос, която опроверга думите на самата Амбър за насилие, упражнено върху нея от страна на Джони Деп по време на връзката им през 90-те години.
 
Хърд също така нарече отношението към нея в социалните мрежи „нечестно“. Според NBC, хаштагът #JusticeforAmberHeard получил само 27 милиона гледания, докато такъв за Джони Деп е бил преглеждан милиарди пъти.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Котки преди 1 година
Само да не я изключат сега и нея от всички възможни филми и студия, както бяха направили с Джони. Ако го направят, значи нищо не сме научили от цялата работа...
13
1
 
6
 
! Отговори
БлаБлаБла преди 1 година
"#JusticeForAmberHeard" мисля че ще повърна червата си
12
1
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Амбър да не философства,ами да се готви за сериозния напън,който я чака,докато изплати парите на Джони.
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Амбър може и да е слаба актриса, ама лъже като дърта ромейка
10
1
 
23
 
! Отговори
Dhalia преди 1 година
До АнонименТой никога не е отричал, че е наркоман и пияница. Отрича, че е посягал и пребивал . Както и всички останали го подкрепят, освен Амбър. Има и записи, изслушайте ги и ще видите кой какъв е.
9
1
 
12
 
! Отговори
Ебльо преди 1 година
До 7Е ти какъв си че да твърдиш и приказваш такива работи? Заради такива дърдорщини тая сега ще плаща и ще реве, щото всеки си мисли че може свободно да си дрънка без последствия
8
2
 
36
 
! Отговори
Антон преди 1 година
Който не е гледал процеса, той може още да й вярва.Иначе е нормално да се вярва повече на жената. В тоя случай обаче тя сама се закопа.
7
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина ли вярвате че Джони Деп не е наркоман, че не друса всевъзможни субстанции, че не е извратен заради тях, че не се мисли за недосегаем. Можете спокойно да му припишете всички лоши неща и на последно място, че е мазен лъжец. Такива като него ги има навсякъде, психопати с увлечение към субстанции, харесван и защитаван от всички жени.
6
0
 
21
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Е да, ама съда не вярва на никакви думи на подсъдимия, ако ща да са брилянтно изиграни и ако ще да се разплаче докато дава показания. Съдът вярва на факти, документи и свидетелски показания, без значение как играе някоя от страните в спора. Тя що не игра страхотно, за да спечели? Нали и тя е актриса? Още повече, че е млада и много красива жена :)))))))
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хах и утре пак ще увие около оная му работа
4
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая *** е като Путин и Лавров
3
2
 
14
 
! Отговори
999 преди 1 година
Има слухове, че й е опростил парите. Човека просто е искал да си изчисти името.
2
2
 
42
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 1 година
Антака... Хитрата сврака с двата крака... Тя не искала да плаща 10млн, но пък го съдеше за 100млн и накрая кво станА?!?! Мо той бил "страхотен актьор" утре ще каже и, че е любящ съпруг, а после и че си е измислила всичко под влияние на антидепресанти.Всичко ще каже само и само да не плати.Ако съм на Джони ще си искам и последния цент и нека това е урок за всички пустинячки дето търсят лесните пари на чужд гръб.Тая можеше и в затвора да го вкара. Боййй по алчната парааантия, че да помни.
1
1
 
12
 
! Отговори
Интересно преди 1 година
Кой от двамата държи телевизионните права на процеса? Виждали ли сте каква гледаемост имтат клипчетата в Ютюб?

Спонсорирани публикации