Сара Джесика Паркър с изповед за втория си баща

Актрисата го загуби наскоро
2
Сара Джесика Паркър с изповед за втория си баща
Getty

Сара Джесика Паркър си спомни за покойния си втори баща.

 
Актрисата сподели кратко съобщение в социалните мрежи, с което почете Пол Грифин Форсте. Той се жени за майка ѝ Барбара през 1969 година и е един от хората, които насочват интереса на Паркър към киното и театъра. Заедно със съпругата си, води Сара Джесика и брат ѝ на първото им прослушване за Бродуей, когато тя е само на 11 години.
 
„Пол Грифин Форсте 1946-2022. Бог да те пази. Почивай в мир. Силен като бик. До самия край. Ще липсваш вкъщи и на всички, които те обичаха. Ще се грижим добре за мама, която ти боготвореше в продължение на 54 години“, написа Паркър под черно-бяла снимка на баща си.
 
Новината за смъртта на Форсте беше съобщена миналата седмица, след като Сара Джесика внезапно напусна официално събитие и се отказа от насрочена пресконференция за филма „Фокус мокус 2“. По-късно стана ясно, че тя трябва да бъде до семейството си в този тежък момент, а причината за смъртта бе описана като „неочаквана и бързо разпространила се болест“.
 
„В последните си мигове той беше заобиколен от любовта и благодарността на своята любима Барбара и децата му, включително Сара Джесика Паркър“, се казваше в официалното съобщение.
 
Още за загубата на Сара Джесика Паркър ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации