Летен маникюр - кои са актуалните цветове?

Кораловото ще е номер едно
19 юни 2023 21:10, Дарена Найденова
6
Летен маникюр - кои са актуалните цветове?
IStockphoto

Тъй като температурите се покачват и дните стават по-дълги и по-слънчеви, сега е перфектната възможност да експериментирате с великолепен цвят, особено когато става въпрос за вашия летен маникюр.

Когато говорим за лятна цветова гама в красотата, смелите, живи и забавни цветове веднага ни идват наум. Те ни носят допълнителна топлина и позитивно настроение, които ни карат да се усмихваме, да забравим за работните проблеми и да помечтаем за ваканция и безгрижни плажни дни. Докато през зимата залагахме на повече приглушени цветове и матови нюанси, сега е време да извадим на показ цялата си любов към неона и блясъка, които ще паснат чудесно на светлите дрехи и красивите бански тоалети.
 
Според маникюристи, едни от водещите цветове това лято ще бъдат яркожълтото и цитрусовите алтернативи на класическия червен маникюр. Те смятат, че е крайно време да излезем от зоната си на комфорт и да експериментираме, защото лятото е изцяло фокусирано върху забавления и приключения, които да ни създадат спомени за цял живот.
 
Какви ще са цветовете на летния маникюр за 2023?
 
1. Коралово
 
Ако търсите лятна алтернатива на изпитаното червено, не може да сбъркате с наситен корал. Според експерти, силно пигментираният оранжев нюанс е изискан, но в същото време закачлив и може много лесно да ви накара да се откроявате сред тълпата. Най-хубавото е, че коралът може да се впише в почти всеки летен тоалет, като се препоръчва най-много на хората с по-топли тонове на кожата.
 

Френски маникюр за лятото – опитайте метода на дъгата

Нокти на русалка – сред тенденциите за летен маникюр

Нов маникюр – пролетно-летни предложения за нокти в бадемова форма

2. Лавандула
 
Докато от Pantone обявиха маджентата за цвят на 2023 година, то компанията за прогнозиране на тенденции WGSN описа лавандулата като основна мода. Лилавото се свързва с уелнес тенденциите и дигиталното бягство, напълно подходящо за лятото. По думите на експерти в психологията, възстановителните ритуали ще се превърнат в основен приоритет за хората, които искат да защитят и подобрят психичното си здраве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По- дъртешки ръце що не избрахте!
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Костя Копейкин, за тебе се отнася, не те ли интересува?
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За тези мръхли, само мотика

Спонсорирани публикации